Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Εκλογές Ε.Α.Α.Σ. Τα πιστεύω και τα Μηνύματα του υποψήφιου για το Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ, Ανχη(ΕΠ) Θεόδωρου Κουτσοτόλιου








Δεν σας ξέχασα ποτέ
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, είμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι ένα ξεχωριστό και αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου είναι και οι εξ εφέδρων μακράς ανακατατάξεως, είτε μονιμοποιηθέντες , με τον βαθμό το Λοχία,άλλοτε του Αρχιλοχία και άλλοτε του Ανθυπολοχαγού, με ειδική βαθμολογική εξέλιξη, είτε στο αριστερό της ΣΜΥ, στη σειρά αποφοίτησης , είτε Ανθυπολοχαγοί , μέχρι του βαθμού του Ταγματάρχη, σε ξεχωριστή επετηρίδα 
Είναι κάποιες δεκάδες εκατοντάδες, με υποχρεώσεις, ίδιες με όλους μας, αλλά τα δικαιώματά των είναι κατά την γνώμη μου ανύπαρκτα, χωρίς φωνή και παρουσία.
Νοιώθω ότι είναι απόστρατοι παρατηρητές, των όσων συμβαίνουν, ενώ η προσφορά τους υπήρξε λίαν επιεικώς εξαίρετη, μοναδικά και άξια προς μίμηση.
Νοιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη, εκ μέρους όλων των συναδέλφων και να του πω ότι τους σεβόμαστε, τους αγαπάμε και δεν τους ξεχνάμε και ότι είμαστε μαζί τους και τους θέλουμε κοντά μας διότι, η προσφορά τους και η αγάπη τους για την Πατρίδα, το Στρατό, ήταν και αυτή υποδειγματική. Τους αξίζει να έχουν λόγο και παρουσία ισότιμη, όπως και το Σύνταγμα ορίζει.
Ποιος φταίει από τους δεκάδες χιλιάδες μερισματούχους στο  ΜΤΣ, οι εγγεγραμμένοι στην Ε.Α.Α.Σ, να ανέρχονται μόνο στις 20.000 - 25.000 περίπου;
**Αγαπητοί Συνάδελφοιν αντί για σχόλια ή like sto FB, ενημέρωσε άλλους 10, είτε γνωρίζουν είτε όχι H/Y
    Μπορούμε μόνον όλοι μαζί!
    Ποτέ δεν είναι αργά και εκτός αυτού είναι και καθήκον μας όταν είμαστε υπεύθυνοι
**ΥΓ: Δεν λυπάμαι που δεν είμαι σε καμιά φωτογραφία με άλλους συνυποψηφίους, ως μέλος και το γιατί, σας καλώ να το απαντήσει ή φανταστεί ο καθένας μόνος του ή ας τους ρωτήσει.
Ας μην απουσιάσει όμως κανείς, αυτή τη φορά, από τις; Εκλογές!
Μπορούμε μόνον όλοι μαζί1
Ποτέ δεν είναι αργά και εκτός αυτού είναι και καθήκον μας όταν είμαστε υπεύθυνοι!
** Θα συνεχίσω από εδώ να αναδεικνύω, με έστω γενικότητες κάποια από τα θέματα - προβλήματά μας, που αν εκλεγώ, θα εργαστώ με όλες  μου τις γνώσεις και δυνάμεις!
E-mail: koytsotolios_th@yahoo.gr
Τηλ: 6944894469  - 6934017214





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου