Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΙΩΠΗ




Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες στρατου και ελληνικης σημαιαςΑποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  ΥΠ.  ΑΡΙΘ. 11/15, των θεσμικών Ενώσεων των Αποστράτων (Ε.Α.Α.Σ.-Ε.Α.Α.Ν.-Ε.Α.Α.Α.):  Το Συντονιστικό Συμβούλιο των Τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων που εκπροσωπεί 120.000 Απόστρατους, εκφράζει την θλίψη, οργή και αγανάκτησή του για όσα είπε ο κ. Δημήτρης Καζάκης………

Ποιος κύριοι είναι ο ο κ. Δημήτρης Καζάκης που θα ασχοληθώ μαζί του, αυτός θα γίνει ο κριτής μου; Απαξιώ να ασχοληθώ μαζί του.
           
           Αλλά όμως θα ασχοληθώ με εμάς.

 Αλήθεια εμείς τι κάναμε για ποιο άλλο θέμα πέραν του οικονομικού διαμαρτυρόμαστε κάνουμε συγκεντρώσεις συζητάμε.

 Αλήθεια που είναι όλοι οι διατελέσαντες αρχηγοί και λοιποί ανώτατοι, που είμαστε όλοι εμείς; Ποιες παρεμβάσεις έχουν γίνει για τα Εθνικά θέματα για την Παιδεία για την Ορθοδοξία για όλα αυτά που αφορούν  την επιβίωση του Έθνους; Γι αυτά δεν έχουμε δημόσιο λόγο παρέμβασης; Ποιο είναι το στήριγμα που δίνουμε στους εν ενεργεία, από πού και αυτοί θα πάρουν δύναμη; Δεν μιλούν οι εν ενεργεία δεν θα μιλούν και οι εν αποστρατεία; 

 Κύριοι δεν  είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι, δεν είμαστε συνταξιούχοι είμαστε ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ μέχρι της τελευταίας πνοής μας. Τα γαλόνια και τα αξιώματα. την εξουσία, τα είχαμε και δεν έχουμε ανάγκη άλλων αξιωμάτων. Ανάγκη μας έχουν οι άλλοι και αυτό φαίνεται από την εκτίμηση του Λαού στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο καθένα ξεχωριστά.

 Όπως εν ενεργεία αγωνιζόμαστε και δίναμε όλο το είναι μας για τα μεγάλα ιδεώδη προσηλωμένοι στην  αποστολή μας ως πιστοί και φιλότιμοι στρατιώτες το ίδιο και τώρα αυτό δεν αλλάζει. Μέχρι την τελευταία μας πνοή θα αγωνιζόμαστε για αυτά που ορκιστήκαμε, ΕΘΝΟΣ - ΓΕΝΟΣ  – ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ.

Κύριοι των ενώσεων Συνάδελφοι είμαστε η δύναμη που στην πλειοψηφία της δεν έχει τίποτε άλλο στην ψυχή και στην καρδιά πάρα μόνο ΕΛΛΆΔΑ μην δίνετε αξία σε κάθε έναν να μας λοιδορεί αλλά μην δίνουμε και το δικαίωμα να μας συκοφαντεί.

 Να βγούμε μπροστά και να μιλήσουμε για όλα αυτά που σκεφτόμαστε για όλα αυτά που θυσιάσαμε τα χρόνια μας  για την ΕΛΛΑΔΑ .

                             ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΣΙΩΠΗ

Σχης(ΠΖ) ε.α Δημήτριος Βαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου