Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ενημέρωση... από την Ε.Α.Α.Σ.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΑΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΑΝΙΑ,viografiko, ypopsifiou proedrou, ekloges, eaas ypostratigou evangelou daniaΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο ελλαδας με τη σημαια



   Γράφει ο 
   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ν. ΔΑΝΙΑΣ 
   Υποστράτηγος ε.α.


  Αγαπητοί συνάδελφοι, στη συνέχεια των ενημερώσεών μου μέσω της Ε.Η. και εν’ όψει του καλοκαιριού θέλω να επιση άνω ότι: 

  1. Η Ε.Α.Α.Σ όπως πολλάκις έχει τονιστεί είναι υπεράνω και έξω από τα πολιτικά κόμματα τα οποία σέβεται και τιμά ως πυλώνες της Δημοκρατίας. Υπηρετεί την ιστορική αλήθεια και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την απόξεση πληγών του παρελθόντος. Στα πλαίσια της ιστορικής αλήθειας, το 3ήμερο από 29 έως 31 Αυγ. θα πραγματοποιήσει όπως κάθε χρόνο προσκυνηματική εκδήλωση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ευκλεώς αγωνισθέντων και ηρωικώς πεσόντων της περιόδου 1946-49. Εφέτος ο επίσημος εορτασμός θα λάβει χώρα στο ΒΙΤΣΙ. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν πρέπει μέχρι 15 Ιουλ. να το δηλώσουν στην Γραμματεία της Ενώσεως στο τηλ.210 3633797 εσωτ.14 ή 15 στην κυρία Ζερ- βουδάκη. Επιθυμία μας είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή σας. 

  2. Σε καμία περίπτωση λόγω του θέρους, δεν θα πάψουμε να παρακολουθούμε τα θέματα που μας απασχολούν. Βεβαίως όλοι καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που ως χώρα αντιμετωπίζουμε. Ευελπιστούμε σε αίσια κατάληξη των προβλημάτων που ως Χώρα και Έθνος αντιμετωπίζουμε, προκειμένου ο απανταχού της γης Έλληνας πολίτης αισθανθεί υπερήφανος, αλλά και η μικρή και τρισένδοξη πατρίδα μας, ανακτήσει το Κύρος που ιστορικά δικαιούται.

  3. Προσπάθειά μας είναι να είμαστε χρήσιμοι για όλους (ες) σας, καθημερινά είμαστε δέκτες των πάσης φύσεως θεμάτων και προσπαθούμε να δώσουμε τις δέουσες λύσεις. 

  4. Τέλος για μία ακόμη φορά κάνω έκκληση προς όλους σας να είστε με την συμμετοχή σας, στο πλευρό της Ενώσεως και όλοι μαζί να κάνουμε πράξη το «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», η καλόπιστος κριτική είναι καλοδεχούμενη, αλλά όχι εκ του ασφαλούς δηλ. τι κάνει η Ε.Α.Α.Σ, αλλά τι κάνω εγώ για την Ε.Α.Α.Σ. συμμετοχή όλων για την επιτυχία του κοινού καλού. Τα μέλη του Δ.Σ εργάζονται και προσφέρουν στο συνάδελφο και τα μέλη των οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων ανιδιοτελώς, οπότε πρέπει και εκ μέρους των συναδέλφων, η συμπεριφορά να είναι ανάλογη με δεοντολογική, χωρίς ύβρεις ή χαρακτηρισμούς. 

    Όπως έχει τονισθεί επειδή η Ε.Α.Α.Σ. είναι υπεράνω και έξω από τα πολιτικά κόμματα και υπ’αυτή την έννοια ως Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. και υπό τις παρούσες δύσκολες πε- ριστάσεις που βιώνει η πατρίδα μας, στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ε.Α.Α.Σ., αλλά και μέσω της Ε.Η., έχω καλέσει τις Ηγεσίες όλων των πολιτικών κομμά- των, να αποβάλουν από το λεξιλόγιό τους τη λέξη ΚΟΣTΟΣ και να ομονοήσουν, προκειμένου η χώρα μας να ορθοποδήσει. Σήμερα παρά ποτέ, οι ηγεσίες όλων ανεξαιρέτων των πολιτικών κομμάτων πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου για να βρουν τη βέλτιστη λύση προκειμένου η χώρα μας να παραμείνει εκεί που δικαιωματικά ανήκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου