Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ.





Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΑΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΑΝΙΑ,viografiko, ypopsifiou proedrou, ekloges, eaas ypostratigou evangelou dania

  Γράφει ο 
   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ν. ΔΑΝΙΑΣ 
   Υποστράτηγος ε.α.

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεχίζοντας της μέσω της Ε.Η ενημερώσεις μου, θέλω να επισημάνω ότι: 

1. Η Ε.Α.Α.Σ όπως πολλάκις έχει τονιστεί είναι υπεράνω και έξω από τα πολιτικά κόμματα τα οποία σέβεται και τιμά ως πυλώνες της Δημο- κρατίας, δεν πολιτικολογεί αλλά προσπαθεί με κάθε θεμιτό τρόπο να ανταποκρίνεται στην Αποστολή της, όπως προσδιορίζεται από το νομικό πλαίσιο που την διέπει. 

2. Ο υπερκομματικός τα χαρακτήρας, διασφαλίζεται από τον τρόπο εκλογής των μελών του Δ.Σ καθότι αποκλείει ομαδοποιήσεις και κομματισμό. Οι συνάδελφοι εκλέγουν τους κατά την κρίση τους ικανότερους, βάσει της προσφοράς των υποψηφίων, άσχετα το που ανήκει πολιτικά ο καθένας. 

3. Η Ένωση διοικείται από 11μελές Δ.Σ το οποίο λαμβάνει αποφάσεις επί όλων των θεμάτων που απασχολούν τα μέλη μας, αλλά και γενικότερα καθότι ως αιρετοί πρέπει να τοποθετούμεθα και επί γενικότερων ζητημάτων. Οι αποφάσεις είναι συλλογικές και όχι του προέδρου, ο οποίος ρητά και κατηγορηματικά δεν εμπέλεκεται σε κανένα εκτός Ε.Α.Α.Σ κύκλο, σύνδεσμο ή οργάνωση. 

Από την αρχή της θητείας μας κάλεσα και καλώ και πάλι όλα τα προβεβλημένα μέλη της Ενώσεως (Αρχηγούς, Στρατηγούς, ανώτερους κατώτερους Αξιωματικούς και Ανθυπασπιστές) να είναι στο πλευρό της Ε.Α.Α.Σ και να εκφράζονται μέσω αυτής. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα η Ένωση μας χωράει όλους ‘’ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ‘’ λοιπόν. Η αποστρατεία είναι συνέχεια της ενέργειας, ο σεβασμός μας, η εκτίμησή μας αλλά και η αγάπη μας είναι δεδομένος προς όλους σας. Είμαστε όλοι συνάδελφοι και όπως και παλιότερα είχα γράψει μας ενώνουν πράγματα που βιώσαμε κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας μας κάτι που δεν συμβαίνει στους άλλους κλάδους συνταξι- ούχων. ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.” 

4. Σε καμία περίπτωση λόγω του θέρους, δεν θα πάψουμε να παρακολουθούμε τα θέματα που μας απασχολούν. Βεβαίως όλοι καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που ως χώρα αντιμετωπίζουμε. Ευελπιστούμε σε αίσια κατάληξη των προβλημάτων που ως Χώρα και Έθνος αντιμετωπίζουμε, προ- κειμένου ο απανταχού της γης Έλληνας πολίτης αισθανθεί υπερήφανος, αλλά και η μικρή και τρισένδοξη πατρίδα μας, ανακτήσει το Κύρος που ιστορικά δικαιούται. Και επειδή πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε αν ομονοήσουμε, καλούμε για μία ακόμη φορά όλους τους πολιτικούς και λοιπούς φορείς σε συστράτευση. Δεν χωρούν κατά την άποψή μας, επί του παρόντος άγονες και στείρες αντιπαραθέσεις, τώρα απαιτείται ενότητα προσπαθειών για την επίτευξη του κοινού στόχου, που δεν είναι άλλος από την σωτηρία της Πατρίδος. 

5.Προσπάθειά μας είναι να είμαστε χρήσιμοι για όλους (ες) σας, καθημερινά είμαστε δέκτες των πάσης φύσεως θε- μάτων και προσπαθούμε να δώσουμε τις δέουσες λύσεις και όπως και άλλες φορές έχουμε πεί καλοδεχούμενη η κριτική αλλά ο καθένας μας να αναλογιστεί τι κάνει για την Ε.Α.Α.Σ.Η Ε.Α.Α.Σ. στηρίζετε στον εθελοντισμό και στη συμμετοχή σας στην πράξη και όχι στα λόγια. Πολλοί συνάδελφοι έχουν ταλέντα, γνώσεις, εξειδικεύσεις κ.λ.π, οι οποίες μπορούν να προωθήσουν τους σκοπούς της Ενώσεως, προ- σφέροντας αυτές.

6.Τέλος με τα όσα συμβαίνουν σήμερα με την παραμονή ή όχι της Πατρίδας μας στο ευρώ, θέλω να τονίσω/επισημάνω τα λόγια του Roger Milliex ότι: «στην ΕΛΛΑΔΑ οι λαοί και τα Έθνη της δημοκρατικής οικουμένης, πάνω από όλους χρωστούν σαφή ευγνωμοσύνη και σταθερή εμπιστοσύνη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου