Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Πρωθυπουργός προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων: - Ξέρω καλά πως απέχουμε πολύ από το σημείο που σας αξίζει να βρίσκεστε για τους μισθούς σας!!


 

Απόσπασμα από την ομιλία του πρωθυπουργού στην τελετή παραλαβής των τριών νέων ελικοπτέρων Romeo MH-60R Seahawk του Πολεμικού Ναυτικού, που πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου.

Πάνω από όλα, ωστόσο, την ισχύ του στρατεύματος οικοδομεί η ακλόνητη αφοσίωση του έμψυχου δυναμικού του, όλων των γυναικών και των αντρών που φορούν με υπερηφάνεια το εθνόσημο, επαγρυπνώντας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Η ευγνωμοσύνη όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων προς τους ενστόλους μας είναι δεδομένη και επιτρέψτε μου να την απευθύνω για ακόμα μία φορά στα δικά σας πρόσωπα.

Όπως δεδομένο φυσικά είναι και το ενδιαφέρον της πολιτείας, πάντα με βάση τις αντοχές της οικονομίας, κάτι που αποτυπώνεται και στις πρώτες αυξήσεις στο Δημόσιο ύστερα από 14 χρόνια, αλλά και σε στοχευμένες ενέργειες, όπως η διευθέτηση της εξέλιξης στους Εθελοντές Μακράς Διάρκειας και στους Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης, όπως φυσικά και τα αυξημένα επιδόματα στα πληρώματα πλοίων σε αποστολές.

Πιστέψτε με, ξέρω καλά πόσο απέχουμε ακόμα από το σημείο εκείνο όπου η φροντίδα του κράτους  πόσο απέχουμε ακόμα από το σημείο. Όμως, σε αυτόν τον δρόμο βαδίζουμε κρατώντας πάντα τις Ένοπλες Δυνάμεις στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Και αυτό ακριβώς συμβολίζει και η προμήθεια των νέων Romeo, που τώρα πλαισιώνονται από περισσότερους εκπαιδευμένους πιλότους, περισσότερους μηχανικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου