Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Η βία του αριστερόστροφου φασισμού - Τον χτύπησαν ανηλεώς, του έσπασαν πλευρά και του άνοιξαν το κεφάλι - Ποιο "έγκλημα" διέπραξε!!



Τον κ. Σωτήρη Μεταξά τον γνωρίζω μόνο κατ’ όψιν, ως συνάδελφο. Προχθές στην Έκθεση Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως τέσσερις τραμπούκοι, τρεις άντρες και μία γυναίκα, τον χτύπησαν ανηλεώς, του έσπασαν πλευρά και του άνοιξαν το κεφάλι. Η επίθεση είχε σαφώς ανθρωποκτόνο σκοπό. Όταν μια αγέλη χτυπά στο κεφάλι έναν ηλικιωμένο άνθρωπο με τόσο μένος, μιλάμε για κακούργημα.  Το «έγκλημα» του θύματος είναι πως είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Κασιδιάρη.

Τη γνώμη μου την έχω πει, ανήκει σε αυτούς που κατασυκοφάντησαν τις πατριωτικές ιδέες με τις ναζιστικές χαιρετούρες και την πεζοδρόμια δράση, διότι έτσι θέλει τους υποτιθέμενους «εθνικιστές» η αριστερά. Οπαδούς ολοκληρωτικών θεωριών, θαυμαστές εχθρών του Έθνους με πεζοδρόμια συμπεριφορά, ώστε να τους απομονώνει εύκολα και να λερώνει τις εθνικές ιδέες, χαρακτηρίζοντας συλλήβδην τους πάντες «φασίστες». Οι πολιτικές μας διάφορες όμως δεν μπορούν να καταργούν τα δικαιώματα και του ίδιου και των συνεργατών του στη ζωή, στη σωματική ακεραιότητα ούτε, φυσικά, το σύνολο των πολιτικών τους δικαιωμάτων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών



 πηγή:https://www.newsbreak.gr/apopseis/507768/via-aristerostrofos-fasismos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου