Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Ανταρσία στη Ρωσία - Οι μαχητές των Βάγκνερ κατέρριψαν ένα α/φ Il - 18 και να επιθετικό ελικόπτερο Ka-52 Alligator - Σκοτώθηκαν συνολικά 15 Ρώσοι (Όλοι οι πιλότοι και στρατιωτικοί)


 

15 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στις σημερινές συγκρούσεις με τους Wagner.

Σήμερα, 15 στρατιωτικοί των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σκοτώθηκαν στη σύγκρουση με μαχητές των Βάγκνερ. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι πιλότοι μάχης. Την ώρα της σοβαρότερης κλιμάκωσης καταρρίφθηκε ένα αεροσκάφος Il-18, στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον οκτώ άτομα.

Επίσης, ένα επιθετικό ελικόπτερο Ka-52 Alligator καταστράφηκε σήμερα – το πλήρωμα σκοτώθηκε. Αυτοί οι στρατιώτες ήταν πιστοί στον όρκο τους μέχρι τέλους.

Ίσως έδωσαν την πιο αποφασιστική μάχη όταν ο Πριγκοζίν ο εν υπνώσει πυρήνας των ξένων συμφερόντων έστρεψε ρώσικα κανόνια κατά του Κρεμλίνου αλλά παγιδεύθηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει..Καθ΄οδόν έμεινε από καύσιμα…..

Oι 15 δεν έπεσαν για τον Πούτιν αλλά για τη Ρώσικη Ομοσπονδία και ό,τι αυτή εκπροσωπεί.. έπεσαν για την Αφρική για την Λατινική Αμερική για τη Μέση Ανατολή για τα Βαλκάνια για τον Κόλπο …. για έναν πιο ισόρροπο κόσμο…για ένα πολιτικό αντίβαρο απαραίτητο στην ισορροπία δυνάμεων παγκοσμίως.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου