Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες - : Κατέθεσα μήνυση κατά της γραμματέως του Καλογρίτσα - Έρχονται και τα εξώδικα στους ανεμιστήρες - Γιατί έκανε την μήνυση



Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών για την μήνυση που κατέθεσε κατά της γραμματέως του Καλογρίτσα

«Καλημέρα σας. Κατατέθηκε. Έρχονται και τα εξώδικα στους ανεμιστήρες.»



Απόσπασμα από την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, στις 16 Ιανουαρίου, από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο:



ΔΗΜ. ΓΚΑΤΣΙΟΣ: Στον απόηχο της κατάθεσης της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο, είχατε απευθύνει κάποια ερωτήματα με δήλωσή σας προς το ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα. Θα ήθελα να ζητήσω ένα σχόλιό σας επ’ αυτού.

Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Έχουμε απευθύνει ερωτήματα και έχουμε εισπράξει αμηχανία και σιωπή. Η υπόθεση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Να εξηγήσω γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρή. Έχουμε μια μάρτυρα στο Ειδικό Δικαστήριο να δηλώνει ότι γνωρίζει πώς σακούλες και βαλίτσες με χρήματα πήγαν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Προσέξτε. Δεν έχουμε κάποια μάρτυρα με κουκούλα. Δεν έχουμε εδώ κουκουλοφόρους. Δεν έχουμε κάποιους με ψευδώνυμα και τα άλλα συναφή. Έχουμε μια επώνυμη μαρτυρία ένορκη στο Ειδικό Δικαστήριο, στο φως της ημέρας, που καταγγέλλει συγκεκριμένα πράγματα για χρήματα σε σακούλες, που πήγαν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ, επταψήφιο νούμερο. 

Οφείλει, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας να σταματήσει τη σιωπή, την αμηχανία και να απαντήσει στον ελληνικό λαό τι είναι αυτά που καταγγέλλονται. Αν δεν κάνω λάθος, αντίστοιχα φαινόμενα έχουμε να ζήσουμε από την εποχή των «πάμπερς». Ένορκες, επώνυμες καταγγελίες, χωρίς κουκούλες. Εδώ δεν έχουμε κουκούλες, δεν έχουμε κουκουλοφόρους μάρτυρες, δεν έχουμε ψευδώνυμα. Έχουμε ένορκη μαρτυρία σε Ειδικό Δικαστήριο για σακούλες με χρήματα σε ταμεία κομμάτων. Αντίστοιχη τέτοια καταγγελία έχουμε να ζήσουμε από την εποχή των «πάμπερς». Παρεμπιπτόντως, υπάρχει και ένα κοινό πρόσωπο που συνδέει εκείνη την εποχή με τη σημερινή, είναι σύμβουλος του κ. Τσίπρα. Οφείλει, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στις πολύ σοβαρές αυτές καταγγελίες. Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου