Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Ελληνοτουρκικά: Η απάντηση των Οινουσσών στον Hulusi Akar - "Ενοχλημένος" κι ο Hulusi Akar για τις Οινούσσες! Υπομονή...έχουμε πολλά ακόμη σχέδια για τις Οινούσσες!!!


 

Με μια τεράστια ελληνική σημαία που σχηματίστηκε σε ύψωμα των Οινουσσών απάντησε ο Δήμαρχος Γιώργος Δανιήλ σε δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου και στις δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων περί ενόχλησης της Τουρκίας για την επίσκεψη του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά στο ακριτικό νησί.

Ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χαλουσί Ακάρ, έκανε λόγο για προβοκάτσια στις Οινούσσες λέγοντας: «Τι δουλειά έχει η Ελλάδα να κάνει στρατιωτική άσκηση στις Οινούσσες; Είναι μια προβοκάτσια».

Η απάντηση του δημάρχου Οινουσσών, κ. Γιώργου Δανιήλ ήταν άμεση και ενδεικτική της αποφασιστικότητας και της γενναιότητας των ακριτών μας.

«Ενοχλημένος» κι ο Hulusi Akar για τις Οινούσσες! Υπομονή… έχουμε πολλά ακόμη σχέδια για τις Οινούσσες», ανέφερε ο Γιώργος Δανιήλ σε ανάρτησή του σε γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με μια τεράστια ελληνική σημαία επάνω στο νησί του.


"Ενοχλημένος" κι ο Hulusi Akar για τις Οινούσσες!
Υπομονή...έχουμε πολλά ακόμη σχέδια για τις Οινούσσες!!!















https://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/1241117/oinoysses-dynamiki-apantisi-stoys-toyrkoys-me-terastia-elliniki-simaia#:~:text=%CE%9F%20%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82%20%CE%86%CE%BC%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%82,%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%B1%CF%80