Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Μετράει νεκρούς και τραυματίες η Τουρκία - Πύρινη κόλαση, από βαλλιστικούς πυραύλου, σε διυλιστήρια που ελέγχει η Τουρκία, από κλεμμένο συριακό πετρέλαιο!


 

Οι πύραυλοι που εκτόξευσε η Ρωσία στη βόρεια Συρία εκτοξεύτηκαν από μια ταξιαρχία πυραυλικών δυνάμεων του Συριακού Στρατού-SAA από την περιοχή της αεροπορικής βάσης Kuweiras στις 19:00 περίπου τοπική ώρα (20:00 ώρα Μόσχας) την Παρασκευή. Οι πύραυλοι έπληξαν τους στόχους τους σε απόσταση περίπου 35 χλμ.Έχει επιβεβαιωθεί ότι η Ρωσία επιτέθηκε στο διυλιστήριο πετρελαίου κοντά στο χωριό Tarkhin στην περιοχή Al-Bab της επαρχίας Χαλεπίου με βαλλιστικούς πυραύλους 9M79M Tochka-U. Η εγκατάσταση υποδομής πετρελαίου ήταν υπό τον έλεγχο του τούρκικου παραστρατιωτικού σχήματος ψευδεπίγραφου ”Εθνικoύ Στρατού της Συρίας” ”National Army”/ (FSA) που υποστηρίζει η Δύση.

1 νεκρός και 18 τραυματίες ο πρώτος απολογισμός σύμφωνα με την τούρκικη πλευρά που μετράει τις πληγές της και περιμένει να αυξηθεί αυτός ο αριθμός. από την επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κατά 2 διακριτών διαφορετικών ζωνών κατά της περιοχής Tarhin στα περίχωρα του al-Bab που είναι συνοριοπέρασμα με Τουρκία και της περιοχής Al-Hamran στην περιφέρεια της Jarablus,επίσης στα συροτουρκικά σύνορα. Ανατινάχθηκαν διυλιστήρια βίαιες εκρήξεις σημειώθηκαν και πολλά βυτιοφόρα έγιναν παρανάλωμα πυρός.

Hell Fire: Large-Scale Missile Strike Hits Oil Traffickers Market, Crossing & Equipment In Northern..

Πύρινη κόλαση στα συροτουρκικά σύνορα από βαλλιστικούς πυραύλους που εκτόξευσε η Ρωσία σε διυλιστήρια που ελέγχει η Τουρκία από κλεμμένο συριακό πετρέλαιο! To (SOHR) δίνει μια άλλη εκδοχή ότι συνολικά 24 άτομα τραυματίστηκαν και 4 νεκροί από πυραύλους που εκτοξεύθηκαν κατά διυλιστηρίων κι αγοράς καυσίμων που ελέγχει η Τουρκία και οι τρομοκράτες της του FSA. Ισχυρίζεται ότι οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από ρώσικα πολεμικά πλοία από την συριακή ακτογραμμή.

Συριακές πηγές από την πρώτη στιγμή διατείνονταν ότι οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τις ακτές της Συρίας, όπου βρίσκεται η ρώσικη Hemimim αεροπορική βάση, και από τα περίχωρα της πόλης Χαλεπίου.

Μετά την πρώτη στόχευση από τον πύραυλο Iskander από την βάση της Hmeimim. το τούρκικο ασκέρι χτυπήθηκε και με ρωσικούς πυραύλους Tochka αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές.

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
και οι περιβόητοι White Helmets μετά το χημικό θέατρο συνεργοί και στο λαθρεμπόριο συριακού πετρελαίου προς Τουρκία

dimpenews.com