Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη Προέδρου Ε.Α.Α.Σ στο Παράρτημα Ρεθύμνου - Οι συναντήσεις και οι εθιμοτυπικές επισκέψεις - Τι συζητήθηκε




                                                                   Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2020

 

 

 

        Σήμερα   23 Σεπτεμβρίου , ο Πρόεδρος της Ενώσεως, Αντγος ε. α. Σταύρος Κουτρής, επισκέφθηκε το Παράρτημα Ρεθύμνου και μαζί με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου (ΤΣ), Ταξχο ε. α. κ. Αντώνιο Κωνσταντάκη και το μέλος του ΤΣ κ Απόστολο Μασαλή, συναντήθηκαν με τους Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνου κ. Ευμένιο, την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή και τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γεώργιο Μαρινάκη. 

         Αναφέρθηκαν στην αποστολή της Ε.Α.Α.Σ., συζήτησαν τοπικά προβλήματα και τρόπους συνεργασίας. Όλοι ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία της συνάντησης και ευχήθηκαν ευόδωση των προσπαθειών της Ενώσεως.

         Το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Συναντήθηκε με τα υπόλοιπα μέλη του ΤΣ και συναδέλφους, στους οποίους παρουσίασε τις σπουδαιότερες αποφάσεις του ΔΣ και σημείωσε παρατηρήσεις και προτάσεις τους. 

         Στην συνάντηση αυτή, παραβρέθηκε ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ κ. Μανούσος Παραγιουδάκης, ο οποίος έδωσε πολύτιμες συμβουλές. Η παρουσία του αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Πρόεδρο και την Ένωση και τον ευχαριστούμε δημόσια γι’ αυτό.

 

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου