Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη Προέδρου Ε.Α.Α.Σ στο Παράρτημα Χανίων - Συναντήσεις και εθιμοτυπικές επισκέψεις - Τι συζητήθηκε


 


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν.ΧΑΝΙΩΝ

20-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2020

      Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ., Αντγος ε. α. Σταύρος Κουτρής, επισκέπτεται από 20 Σεπτεμβρίου, το Παράρτημα Χανίων και τις τοπικές αρχές.  

       Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην έδρα του Παραρτήματος με παλαιούς Προέδρους και αντηλλάγησαν  απόψεις για θέματα που απασχολούν διαχρονικά το Παράρτημα.


       Mαζί με τον Πρόεδρο του τοπικού Παραρτήματος, Υπτγο κ. Γεώργιο Φινοκαλιώτη, έγιναν εθιμοτυπικές επισκέψεις στους Διοικητές του Πεδίου Βολής Κρήτης  Υπτγο Κλεάνθη Καρατσίν, του Συμμαχικού Κέντρου Ναυτικής Αποτροπής  Αρχιπλοίαρχο Παναγιώτη Παπανικολάου , τον Επιτελάρχη του Κέντρου Πλοίαρχο Θυμή και στον Υποδιοικητή του Ναυστάθμου Κρήτης, Πλοίαρχο Παρίση Κανούτο.

       Σε όλους αναπτύχθηκε η αποστολή και το έργο της Ένωσης και τέθηκε η βάση για περαιτέρω συνεργασία τους με το τοπικό Παράρτημα. Όλοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την επίσκεψη και υποσχέθηκαν την κατά περίπτωση συνεργασία τους στις δράσεις του Παραρτήματος.

       Στις 21/09, Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα μέλη του Παραρτήματος στη ΛΑΦΧ στα οποία παρουσιάστηκαν οι πρόσφατες αποφάσεις του ΔΣ και αντηλλάγησαν απόψεις για την πορεία της Ενώσεως.     

      Στη συνέχεια μαζί με τα μέλη του ΤΣ έγινε επίσκεψη στον Ταξχο Δκτή της V ΤΑΞΠΖ, ο οποίος μετά την ενημέρωση για την Ένωση, μας διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση της Ταξιαρχίας στο έργο μας.

        

      Στις 22/9, Τρίτη, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις, με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή, το Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημαντηράκη και τον Περιφερειακό Αστυνομικό Δντη Κρήτης Υπτγο ΕΛ. ΑΣ κ. Αντώνιο Ρουτζάκη. Σε όλους αναλύθηκε η αποστολή της Ενώσεως και όλοι μας συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία των συναντήσεων και υποσχέθηκαν συνεργασία σε κοινών συμπράξεις.
     

      Το πρωί δόθηκε συνέντευξη τύπου για την Ένωση και τα Ελληνοτουρκικά, στο Ρ/Σ <<ΓΑΥΔΟΣ FM>> στον δημοσιογράφο κ Ελευθέριο Κουρκουλό.

      

      Το απόγευμα της 22/9 παρουσία του Προέδρου του Παραρτήματος Χανίων, Υποστρατήγου εα κ Γεωργίου Φινοκαλιώτη, έγινε συνάντηση με τους Προέδρους των τοπικών Παραρτημάτων των ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ, Υποναυάρχου ε. α. Εμμανουήλ Σταματάκη και Αντιπτεράρχου ε. α.  Αντωνίου Καμπιανάκη στους οποίους ανακοινώθηκε η εξωστρεφής προσέγγιση που υιοθέτησε η Ένωση και αντηλλάγησαν απόψεις και σκέψεις.

 

 Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου