Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Τρομοκράτες τζιχαντιστές του Ερντογάν, αιχμαλώτισαν Σύριους στρατιώτες και αποκεφάλισαν 4 από αυτούς υπό τις ιαχές "Allah Akbar". - BINTEO





Σύριοι στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν στην Tal al-Hawa στην περιφέρεια του Ras al-Ain μετά από μάχες με τρομοκράτες τζιχαντιστές του Ερντογάν. Έπειτα από την απόσυρση του SDF από το χωριό κάποιοι Κούρδοι πολιτοφύλακες συμφώνησαν με το συριακό στρατό ότι θα του δώσουν κάλυψη καθώς μονάδες του θα διείσδυαν στο χωριό. Όταν οι στρατιώτες μπήκαν στο χωριό οι Κούρδοι…..εξαφανίστηκαν.Οι τζιχαντιστές αιχμαλώτισαν Σύριους στρατιώτες και αποκεφάλισαν 4 από αυτούς υπό τις ιαχές « Allah Akbar ». Οι τρομοκράτες αναφέρουν πως αιχμαλώτισαν 14 Σύριους στρατιώτες….
Πυρά του τούρκικου πυροβολικού στόχευσαν δυνάμεις του συριακού στρατού και μάχες με αυτόματα όπλα διαδραματίστηκαν το πρωί στις παρυφές του χωριού Al Assadiya κοντά στα συροτουρκικά σύνορα σύμφωνα με το αντιπολιτευόμενο μ’ έδρα το Λονδίνο OSHD.


Video shows moment when Turkish-backed SNA forces captured Assad regime fighters east of Ras al-Ain today.

67 personnes parlent à ce sujet


Εικόνα

Εικόνα
Για τη Rojava…. δηλ. για τα πετρέλαια και πως αυτά θα γίνουν λάφυρο των ΗΠΑ
 »Μην λαθεύετε γι αυτό… Ο πρόεδρος Trump κατέστησε σαφές ότι οι αμερικάνικες δυνάμεις θα παραμείνουν τη Συρία και ειδικότερα ότι θ΄αναπτυχθούν δυνάμεις για τη διασφάλιση των πετρελαϊκών πεδίων σε όλη τη Β Συρία »,δήλωσε ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος Mike Pence. 
Ο Αντιπρόεδρος είπε ότι οι U.S.Α θα εργαστούν με “τους Συρο-κούρδους συμμάχους μας για να διασφαλίσουν ότι τα έσοδα από αυτά τα πετρέλαια [πεδία] δεν θα πέσουν στα χέρια του Ιράν, του καθεστώτος [Assad], της Ρωσίας.”
Οι Κούρδοι αντιγράφουν πλέον την Τουρκία στην αμφιταλάντευση, μια με τους Αμερικανούς μια με τους Ρώσους αυτή είναι η νέα τακτική τους……
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου