Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Υφυπουργός Εργασίας: Τι δήλωσε για τα αναδρομικά των παλαιών αποφάσεων ( 2014 και 2015) του ΣτΕ και αν θα γίνουν καταβολές μέσα στο 2020 - ΒΙΝΤΕΟ



Κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής του OPEN  «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει»  ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης. δήλωσε μεταξύ των άλλων και τα εξής:
Για τα αναδρομικά των παλαιών αποφάσεων του ΣτΕ:
Αν δεν καταλήξουμε οριστικά και αμετάκλητα ποιες είναι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της διοίκησης για αντισυνταγματικότητα των παλιών νόμων δεν μπορούμε να μπούμε σε μια διαδικασία να  αρχίσουμε να πληρώνουμε αυτά τα αναδρομικά , αν δεν ξέρουμε ποιος είναι ο συνολικός λογαριασμός των αναδρομικών. Δεν μπορεί να γίνει σχεδιασμός. Είναι δεδομένο, ότι θα πληρώσουμε, ότι τελικά μας υποχρεώσει η δικαιοσύνη ....πρέπει να προστατεύσουμε και την σταθερότητα του δημοσιονομικού συστήματος, άρα οι όποιες  πληρωμές πρέπει να γίνουν με μια δημοσιονομική λογική. 

Υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν καταβολές μέσα στο 2020;
Είναι δύσκολο να σας απαντήσω γιατί κανείς να προβλέψει ....τα αναδρομικά παλιών εποχών, εκεί υπάρχει ένα θέμα, να τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις, να ξεκαθαρίσει το τοπίο και βέβαια η δίκη θα προχωρήσει!
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ  στο: https://www.tvopen.gr/watch/10869/nothsmhtarakhsdenthayparxeikamiameioshstissyntaxeis





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου