Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Συγκέντρωση για καφέ, ενημέρωση και συζήτηση, δίπλα στον Βασιλιά της Ηπείρου και μέγα Στρατηλάτη Πύρρο!!



    Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, με θέα το άγαλμα του Βασιλιά της Ηπείρου, και μέγα Στρατηλάτη Πύρρο, θα συγκεντρωθούμε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου "ΚΡΟΝΟΣ", που βρίσκεται στην πλατεία Κιλκίς.

   Σκοπός της συγκέντρωσης είναι, η  ενδελεχής ενημέρωση και στη συνέχεια συζήτηση για τα τεκταινόμενα στις συντάξεις, μετά από την απόφαση της κυβέρνησης, να μην εφαρμόσει στο 100% τις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων, από τον δικηγόρο παρ.  Αρείω  Πάγω και ειδικό στις οικονομικές διεκδικήσεις που αφορούν τα  ε.ε. και ε.α. στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, Χρήστο Χασκή.
    
    Μερικά από τα θέματα της συγκέντρωσης-συζήτησης είναι:

    α.  Η μη επαναφορά, από την κυβέρνηση, των συντάξεων στα επίπεδα του Ιουλίου 2012 καθώς και των κουτσουρεμένων αναδρομικών που θα μας χορηγηθούν με τον ν.4575/2018!!
    
    β.  Η διεκδίκηση των αναδρομικών, της περιόδου από 8-2-2017 μέχρι και τώρα, μετά την απόφαση 244/2017 της ολομέλειας που Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματική  και διατάσσει το Κράτος να την καταργήσει!
    
    γ.  Η πορεία των προσφυγών που κάναμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

    δ. Τον ενιαίο τρόπο διεκδίκησης όλων των οφειλομένων αναδρομικών την επαναφορά των συντάξεων στα επίπεδα του Ιουλίου 2012 και την κατάργηση της ΕΑΣ.

    Προσέλευση από 10:30 μέχρι 11:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου