Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Αποκάλυψη! Φωτό-ντοκουμέντο από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Κωνσταντίνος Κατσιφάς! - Το παρακράτος δολοφόνησε τον Κωνσταντίνο!




 Αποκάλυψη! Φωτό-ντοκουμέντο από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Κατσιφάς
 Ένας σωρός από πέτρες (!) η μόνη προστασία του. Πώς έγινε «μάχη» εφόσον ήταν (ουσιαστικά) ακάλυπτος;
Θύελλα αντιδράσεων, πολλά ερωτήματα αλλά και διατάραξη των σχέσεων της χώρας μας με την Αλβανία έχει προκαλέσει η δολοφονία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα -πατέρα ενός 10χρονου κοριτσιού- από τα πυρά ελεύθερων σκοπευτών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων στο χωριό Βουλιαράτες, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο Κωνσταντίνος είχε υψώσει την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο πεσόντων στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο. Οι Αλβανοί αστυνομικοί την κατέβασαν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει φραστικό επεισόδιο. Ωστόσο, η κίνηση των Αλβανών που εξόργισε τον 35χρονο ήταν ότι του έδειξαν τα όπλα τους. Ο νεαρός πήγε σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι του και πήρε ένα καλάσνικοφ. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε στην πλατεία του χωριού και πυροβόλησε στον αέρα, με αποτέλεσμα να τον καταδιώξουν οι αστυνομικοί. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο εκδοχές για το τι ακολούθησε.





Είτε οι Αλβανοί κομάντος εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 35χρονο και, στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν μόνοι τους για να στήσουν ένα περιστατικό εμπλοκής και ανταλλαγής πυροβολισμών είτε οι σφαίρες του νεαρού τελείωσαν, βγήκε με το όπλο προτεταμένο, φώναξε «Ζήτω η Ελλάς» και τον πυροβόλησαν. Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Κατσίφας δέχτηκε χαριστική βολή στο κεφάλι από τους Αλβανούς αστυνομικούς, την ώρα που βρισκόταν τραυματισμένος στο έδαφος. Εδώ να σημειώσουμε ότι, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες, ένας σωρός από πέτρες ήταν η μόνη του προστασία. Πώς έγινε μάχη εφόσον ήταν ουσιαστικά ακάλυπτος;
Κατέθεσαν μήνυση
Η οικογένεια του Κωνσταντίνου έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά της αλβανικής αστυνομίας ενώ ταυτόχρονα αρνείται να παραλάβει τη σορό του, αναμένοντας να έρθει πραγματογνώμονας από την Αθήνα για να την εξετάσει. Η οικογένεια αναζητεί δικηγόρο από την Αθήνα που θα αναλάβει την υπεράσπισή της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας σε αλβανικούς στόχους στη χώρα μας (όπως η πρεσβεία της Αλβανίας), ενώ σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται και οι φυλακές, για να αποφευχθούν επιθέσεις σε βάρος Αλβανών κρατουμένων.
Χθες αλβανικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φέρεται ότι διακρίνεται ο Κατσίφας, τη στιγμή που τον καταδιώκουν τα μέλη των αλβανικών ειδικών δυνάμεων, και προσπαθεί να αποφύγει τα πυρά τους. Εξάλλου, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη, υπήρξε η πληροφορία ότι ο 35χρονος είχε συλληφθεί το 2008 στο Χαλάνδρι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
----
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Ολο το «σύστημα» επιστρατεύτηκε για να υποβαθμίσει ή να παραποιήσει τη δολοφονία του Ελληνα ομογενούς στην Αλβανία. Ακόμα και η Ελληνική Αστυνομία (!) χρησιμοποιήθηκε. Ασφαλώς ύστερα από τέτοια γεγονότα απαιτείται ψυχραιμία, αλλά αυτή δεν μπορεί να επιβάλλεται με ψέματα και προπαγάνδα. Τέτοιες προσπάθειες έχουν συνήθως το αντίθετο αποτέλεσμα.
Είναι απαράδεκτη η βεβήλωση της μνήμης του νεκρού, τον οποίο πάνε ξαφνικά να μας παρουσιάσουν ως «ημίτρελο» ή παραβατικό. Στον χορό μπήκαν, δυστυχώς, και οι δημοσιογράφοι. Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι στην εποχή μας τίποτα δεν μένει κρυφό;
Δ. Ριζούλης


πηγή:https://www.dimokratianews.gr/content/92098/parakratos-dolofonise-ton-konstantino













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου