Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Η συνάντηση μας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας




      Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Άρτας, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Τετάρτη 16 Αυγούστου, όταν έφθασε στην μαρτυρική  Κοινότητα του Κομμένου, για να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις , μνήμης και τιμής των 317 μαρτύρων ηρώων, θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.

     Μετά το τέλος της εκδήλωσης το Τ.Σ. του παραρτήματός μας συναντήθηκε και συνομίλησε, για μικρό χρονικό διάστημα, με τον ΠτΔ, όπου  μεταξύ των  του δήλωσε ότι, είναι μακράν ο καλύτερος, από τους θητεύσαντες, Προέδρους της Δημοκρατίας καθόσον, κρατάει πολύ ψηλά την Ελληνική Σημαία, προασπιζόμενος εξαιρετικά τόσο τα Εθνικά θέματα, όσο και την  Ορθοδοξία του Ελληνικού Έθνους. 
Ο Πρόεδρος αρχικά εξήρε το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων  και στη συνέχεια μας τόνισε ότι, αντλεί δύναμη,  για την συνέχιση του δύσκολου αγώνα που διεξάγει, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του, για την ανάδειξη, την προβολή  και επίλυση των Εθνικών μας θεμάτων, τόσο από την συζήτηση που είχαμε, όσο και από την εμπιστοσύνη που τον περιβάλει ο Ελληνικός λαός. Έδειξε βαθιά συγκινημένος από την υποδοχή του Αρτινού λαού.

    Στη συνέχεια συναντηθήκαμε με τους Διοικητές:
    . Του Γ΄ΣΣ/NRDC- GR,  Αντγο Δημήτριο Μπίκο
    . Της  8ης Μ/Π ΤΑΞ., Νικόλαο Ανδριόπουλο
   






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου