Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Η απάντηση ΜΟΥ στον συκοφάντη αντιmilitaire.gr.......






    Με την "αποστομωτική (!!)" απάντηση, που έλαβα από τον γνωστό για τα κατάπτυστα και ανιστόρητα παραληρήματά του, εναντίον της Ε.Α.Α.Σ., διαχειριστή της ιστοσελίδας militaire.gr, αποδεικνύει περίτρανα, την πλήρη ανεπάρκεια του, ως σωστός δημοσιογράφος, καθόσον μη έχοντας την δυνατότητα να αντικρούσει  με αποδείξεις και πραγματικά γεγονότα, αυτά που καταλογίζω, αρχικά με "στολίζει" με μειωτικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, και στη συνέχεια ενεργώντας ως "πολιτικός επίτροπος" σε μονάδα του ΔΣΕ (ελπίζω να γνωρίζει τι σημαίνει), κάνει δριμύτατες και επικριτικές παρατηρήσεις στον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. και τον "διατάσσει", να βάλει μια τάξη στο παράρτημά μας. Το μόνο ξέχασε να διατάξει είναι, η ημερομηνία εκτέλεσης των διαταγών του!

   Μπορεί κάποιος αναρωτηθεί γιατί απαντώ με μια μικρή καθυστέρηση στον κ. militaire.gr, αυτό συνέβη γιατί, έχω σαν κανόνα, όπως και κάθε νοήμων και σώφρων άνθρωπος, να ιεραρχώ της προτεραιότητες μου, ανάλογα με την αξία τους και την σοβαρότητά τους και στη συνέχεια να ενεργώ. Η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων μου τον έφερε στην τελευταία θέση.   


   Και τώρα ας θυμηθούμε  για τον ογκόλιθο της δημοσιογραφίας.
   Λοιπόν έχουμε και λέμε:
   1.  Δεν απάντησε σε κανένα από τα ερωτήματά μου, άρα τα αποδέχεται ως σωστά.
   2.  Ως έγκριτος και με περγαμηνές δημοσιογράφος, που αφήνει να εννοηθεί ότι, είναι, δεν γνωρίζει τα αυτονόητα, στα πέντε σημεία, που του παρέθεσα.
   3.  Δεν απάντησε εάν είναι οπαδός του συνθήματος, ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, που ακούγεται και σήμερα, άρα είναι.
   4.  Δεν κατέχει καλά την πράξη της αριθμητικής γιατί κάνει λάθος, από πρόθεση(;) στο μέτρημα των σελίδων που αφιερώνει η εφημερίδας μας, Εθνική Ηχώ, για τις επετειακές, προσκυνηματικές εκδηλώσεις, προς απότιση φόρου τιμής, στους πεσόντες στον Γράμμο και το Βίτσι την περίοδο του συμμοριτοπολέμου  

    5  Ασφαλώς θα απορρίπτει, μετά βδελυγμίας, τους χαρακτηρισμούς της αιματοβαμμένης  περιόδου 1946 - 1949 από:
       >.  Τους πρώην Προέδρους Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλής και Χρήστου Σαρτζετάκη.
       >. Των πρώην Πρωθυπουργών, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Γεωργίου Παπανδρέου και Ανδρέα Παπανδρέου. 
       >.  Την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών μέχρι το 1989
       >.  Την απόφαση του ΟΗΕ


     6. Ασφαλώς θα θυμάται: 
        >. Το κατάπτυστο και συκοφαντικό δημοσίευμά του τον Αύγουστο του 2013, όπου αφενός μέμφεται την εκδήλωση στο Βίτσι και κατηγορεί, τον τότε Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. Αντγο Παντελή Μαυρουδόπουλο, ότι, δεν έκανε καμιά προσπάθεια, να αποτρέψει τα επεισόδια, που προκάλεσαν ο Βουλευτής της ΧΑ κ. Ηλίας Παναγιώταρος και οι οπαδοί του.
        >. Ότι αρνήθηκε να δημοσιεύσει στο OnAlert.gr, την απάντησή μας, στο παραπάνω συκοφαντικό δημοσίευμα, καθόσον τα γεγονότα που δημοσίευσε ήταν αποκύημα της νοσηρής φαντασίας του. Μάλιστα την απάντησή μας συνόδευε και το σχετικό βίντεο. 

     ΥΓ 1: Τον αποκαλώ κάρβουνο.. γιατί η δημοσιογραφική γραμμή που αφήνει πίσω του, έχει την μαυρίλα του κάρβουνου.

     ΥΓ 2:  Η Ε.Α.Α.Σ. παράγει εξαιρετικό έργο, καταγράφει με τους αγώνες της συνεχείς επιτυχίες και δεν χειραγωγείται, δεν ποδηγετείται από κανέναν και πολύ περισσότερο από δημοσιογράφους.

     ΥΓ 3:  Το όνομά μου, φαίνεται πεντακάθαρα, εάν δεν το βλέπει, ας μας υποβάλλει μια αίτηση και θα μελετήσουμε το αίτημα του.
     
     ΥΓ 4:  Η φωτογραφία που μας αφιέρωσε αποδεικνύει ότι, είναι δημοσιογράφος εκ του προχείρου, γιατί δεν διάβασε το κείμενο που την συνοδεύει. Του την επιστρέφουμε με δική μας αφιέρωση.
         






Το 1949 ο ΔΣΕ υποχωρεί και περνά τα σύνορα με την Βουλγαρία και την Αλβανία. Ο Νίκος Ζαχαριάδης στην θέση του Μάρκου Βαφειάδη περνά και αυτός με τις εναπομείναντες δυνάμεις ανταρτών. Που είναι όμως ο Μάρκος ?

Έχοντας δεύτερες σκέψεις σχετικά με την πορεία του πολέμου (ο Τίτο είχε κλείσει τα σύνορα), ο Μάρκος αρρωσταίνει. Ο ίδιος ισχυρίζεται οτι παθαίνει τακτικά κρίσεις επιληψίας και ο Ζαχαριάδης τον στέλνει πίσω στην ΕΣΣΔ. Πολλοί θα ισχυριστούν οτι ο Μάρκος απλά επιθυμούσε να απεμπλακεί απο την θέση του και η δική μας γνώμη τείνει να συμφωνήσει. Αργότερα όταν ο εμφύλιος θα έχει τελειώσει o Mάρκος θα διαγραφεί και απο το ΚΚΕ στο οποίο θα επανέλθει πάλι το 1952 και θα ξαναφύγει το 1961.

Το 1983 ο Μάρκος Βαφειάδης επιστρέφει στην Ελλάδα. Απο την αρχή της επιστροφής του ξεκινά να συγγράφει τα απομνημονεύματά του και να έρχεται σε επαφή με κύκλους που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ. Λίγο μετά την επιστορφή του και σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Πέτρο Μακρή οργανώνει συγκέντρωση στην Πλατεία Δημαρχείας για την επιστροφή του. Απο εδώ ξεκινά και ο μετέπειτα ξεπεσμός του μεγάλου Μαρκου Βαφειάδη. Μετά την συγκέντρωση αυτή, ο Μάρκος Βαφειάδης πηγαίνει με τον Μακρή στο σπίτι του Θρασύβουλου Τσακαλώτου και εκεί σε απευθείας μετάδωση δίνουν τα χέρια και αγκαλίαζονται. Αργότερα ο Μάρκος Βαφειάδης θα εκλεγεί βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Το γεγονός της χειραψίας δεν είναι κατά βάση αυτο που θεωρούμε ως ξεπεσμό του Μάρκου Βαφειάδη. Το γεγονός οτι ο ίδιος πήγε σαν ζητιάνος στο σπίτι του Τσακαλώτου (θα μπορούσαν να πάνε και οι δύο σε ένα στούντιο) καθώς και οτι μίλησε απολογητικά και μετανιωμένα για τον εμφύλιο είναι που ξέφτισαν την εικόνα του Μάρκου που ήταν στο στόμα κάθε μαχητή του ΔΣΕ. Επίσης η συμμετοχή του σε ένα ξεπουλημένο και καιροσκοπικό κόμμα που κατέντησε την Ελλάδα εκεί που είναι σήμερα, συμπληρώνει την εικόνα της ηθικής πτώσης. 

Ο Μάρκος ισχυρίζονταν οτι και ως μέλος του ΠΑΣΟΚ ήταν κομμουνιστής. Κάτι τέτοιο ασφαλώς είναι ανυπόστατο. Το ίδιο υποστήριξαν τότε και εκατοντάδες παλιοί μαχητές του ΔΣΕ που έπεσαν απο τα σύννεφα με την απαράδεκτη επιλογή του. Παρόλα αυτά επειδή ο αγώνας ενός λαού είναι κάτι ενιαίο δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να βγάλουμε απο αυτόν τον Μάρκο Βαφειάδη, όσο λυπητερή κι αν ήταν η κατάληξή του....



http://kokkinosfakelos.blogspot.gr/2010/12/blog-post_19.html