Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Μισθοί - Συντάξεις :"Πόλεμος χαρακωμάτων" μεταξύ ΥΠΕΘΑ και ΥΠΟΙΚ














 Ένας  "Πόλεμος χαρακωμάτων", διεξάγεται μεταξύ του ΥΠΕΘΑ και του ΥΠΟΙΚ.

   Ο αντιμιλιταριστής,αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τα έξοδα, κ. Γιώργος Χουλιαράκης, προσπαθεί με κάθε τρόπο, να φέρνει εμπόδια, στις προτάσεις του οικονομικού επιτελείου του ΥΠΕΘΑ, για τα χρηματικά ισοδύναμα.

   Το αποκορύφωμα της κόντρας ήρθε όταν:

   >.  Ο κ. Χουλιαράκης άφησε, εντέχνως,να διαρρεύσει  ότι, δεν είχε παραλάβει ο ίδιος και το οικονομικό επιτελείο του τις προτάσεις του ΥΠΕΘΑ, για να προβεί στην αξιολόγησή τους.

   >.  Ο Βουλευτής, της ΝΔ, κ. Δαβάκης που δήλωσε ότι, "παρήλθε ο χρόνος της 30ης Σεπτεμβρίου για την αποστολή των χρηματικών ισοδύναμων"  και στη συνέχεια, σε ανταπάντησή του, στον ΥΠΕΘΑ, δήλωσε ότι, "γιατί δεν έγιναν αποδεκτά; Διότι ήταν ανεπαρκή και αναξιόπιστα".

   Μετά από αυτά ξεκίνησε ένας, επικοινωνιακό "πόλεμος", μεταξύ, ΥΕΘΑ και ΑΝ.ΥΠΟΙΚ., με αποτέλεσμα, ο κ. Χουλιαράκης, να ανακρούσει  πρύμναν ομολογώντας  ότι, τα χρηματικά ισοδύναμα των 130 εκατομμυρίων ευρώ είχαν αποσταλεί, δεν τα είχε δει γιατί, είχαν "παραπέσει" (!!), ότι, είναι πλήρως αξιόπιστα και ότι, θα πρέπει το ΥΠΕΘΑ να περιμένει, μέχρι 31 Δεκεμβρίου, μήπως και τα συναρμόδια Υπουργεία καταφέρουν και βρουν τα δικά τους χρηματικά ισοδύναμα και ότι, δεν συμφωνεί στον διαχωρισμό του ειδικού μισθολογίου μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και των ενστόλων.

   Μπορεί ο κ. Χουλιαράκης, να παίζει "καθυστερήσεις", να δίνει παρατάσεις και ίσως να θέλει να οδηγήσει τον αγώνα και στα "πέναλτι", για να κερδίσει χρόνο, εμείς όμως επειδή η υπομονή μας έχει εξαντληθεί, προ πολλού, δεν δίνουμε παράταση και δεν χαριζόμαστε σε κανέναν.

   Έχουμε τον λόγο και τον τρόπο να στείλουμε τα κατάλληλα μηνύματα, εκεί που πρέπει. Έχουμε τη δύναμη να πετύχουμε την δικαίωσή μας. Αυτό που θα πρέπει να δείξουμε, για να πετύχουμε είναι να δείξουμε ότι, είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, βάζοντας στην άκρη τα πολιτικά μας πιστεύω.

   Η ισχύς εν τη ενώσει.   






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου