Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΥΕΘΑ: Ανέβαλε την Επίσκεψη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, Λόγω των Ραγδαίων Πολιτικών Εξελίξεων


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο καμμενου μουζαλαΑναβολή του ταξιδιού Καμμένου στη Φλόριντα των ΗΠΑ - Κεντρική Εικόνα




Το προγραμματισμένο για τις προσεχείς ημέρες ανεπίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ ανέβαλε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, προκειμένου να είναι στην Αθήνα, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων των ημερών που έχουν προκύψει από τα όσα είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστεύσεως Γιάννης Μουζάλας, αναφορικώς με την ονομασία της ΠΓΔΜ, αλλά και των όποιων σημαντικών εξελίξεων αναμένονται επ' αυτού το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο Π.Καμμένος, επρόκειτο να πάει στην πόλη Tarpon Springs της Φλώριδα με την μεγάλη παροικία των Ελλήνων, οι περισσότεροι των οποίων έλκουν την καταγωγή τους από την Κάλυμνο των Δωδεκανήσων, και είναι γνωστοί ως "οι σφουγγαράδες της Φλώριδας".
Ο κ.Καμμένος θα μετέβαινε εκεί πρωτίστως ως Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Δωδεκανήσιος στην καταγωγή προκειμένου να παραστεί στην τελετή των θυρανοιξίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελληνικής Κοινότητος και για το λόγο αυτό είχε μεταβεί πριν ένα 20ήμερο περίπου στο ίδιο μέρος ο άλλος Υπουργός των ΑΝΕΚ και εκ των κορυφαίων στελεχών του κόμματος Τέρενς Κουίκ, προφανώς για να "προετοιμάσει το έδαφος".
Μάλιστα, μαζί με τον Π.Καμμένο στη Φλώριδα θα μετέβαιναν και 17 μέλη της φημισμένης Μουσικής Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού για να συμμετάσχουν στιην τελετή και στις άλλες εκδηλώσεις, ως εκπρόσωποι των Ελληνικών ΕΝόπλων Δυνάμεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον σκοπό αυτό αρχικώς είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο η μετάβαση και επιστροφή στην Φλώριδα να πραγματοποιείτο με ένα μεταφορικό αεροσκάφος C-130H της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της Πολεμικής Αεροπορίας και η πτήση θα είχε ως ενδιάμεσο σταθμό με διανυκτέρευση το Ρεϊκιαβίκ της Ισλανδίας. Τελικώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς θα απαιτούσε συνολικώς περί τις 20 ώρες πτήση στον πηγαιμό και άλλες τόσες στην επιστροφή, και η πτήση τελικώς για όσους πάνε θα πραγματοποιηθεί με αεροσκάφη της γραμμής.
Λ.Σ.Μ.    
πηγή:http://www.parapolitika.gr/article/350615

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου