Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Οι Άμεσοι και οι Ηθικοί Αυτουργοί του Εγκλήματος Κατά των Ενόπλων Δυνάμεων. (ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΑΑΣ/Παράρτημα Άρτας          




 Τα γεγονότα στην Ελλάδα,από το 2010 και μετά είναι κατακλυσμιαία και καταστροφικά, ο εχθρός βρίσκεται πλέον εντός των τειχών και λεηλατεί , οι συνέταιροι  και φίλοι μας, που ανήκουν στο κλαμπ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ΔΝΤ και οι φιλεύσπλαχνοι δανειστές μας, αποδείχθηκαν ότι, είναι οι πιο στυγνοί τοκογλύφοι, ότι διψάνε για περισσότερο "αίμα" και ότι ο διακαής πόθος τους είναι η ολοκληρωτική καταστροφή της Πατρίδας μας

   Και μέσα σ΄αυτόν τον χαλασμό,η Κυβέρνηση εξετάζει ακόμη το ενδεχόμενο, εάν θα πρέπει να προβεί σε μειώσεις των συντάξεων, που υπερβαίνουν τα 2.500 ευρώ μηνιαίως και αυτό γιατί, η κατηγορία αυτή που περιλαμβάνει συνταξιούχους, που είναι τα Κυβερνητικά "παιδιά", τα παιδιά των ΔΕΚΟ και των "ευγενών" ταμείων, που με τόσο κόπο και αγώνα διόριζαν συνεχώς, από το "παράθυρο", στο Δημόσιο από το 1974 και μετά, οι Κυβερνήσεις που κατέστρεψαν, από πρόθεση την Χώρα και είχαν σε απόλυτη προτεραιότητα να τους   χορηγούν παχυλούς μισθούς και συντάξεις, σε βάρος αυτών, των αφελών που κατάκτησαν με το σπαθί τους μια θέση στο Δημόσιο που πίστευαν ότι, η Πατρίδα τους, η γενέτειρα της Δημοκρατίας, η γενέτειρα των αρχών και των αξιών, η κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού, θα τους αντιμετώπιζε όπως ορίζει το Σύνταγμα στο άρθρο 4 ότι: 
     1.  "Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου."
     
      2.  "Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις." 
     
     5.  "Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους."
     
     Φαίνεται  πως οι προηγούμενες μνημονιακές Κυβερνήσεις, που μας στοχοποίησαν και μας λεηλάτησαν οικονομικά, αντικατέστησαν  την παράγραφο 5 με το κείμενο: "Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν, στα δημόσια βάρη ανάλογα με τα προσωπικά και τα πελατειακά κομματικά συμφέροντα της εκάστοτε Κυβερνήσεως ή συγκυβερνήσεως, η οποία έχει το δικαίωμα να μην εφαρμόζει τόσο το Σύνταγμα όσο και τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων, που αφορούν στην παράνομη, αντισυνταγματική και στοχοποιημένη οικονομική εξαθλίωση κοινωνικών ομάδων, ακόμη και αν ανήκουν στον σκληρό πυρήνα του Κράτους, ακόμη και εάν είναι οι ΕΔ και τα ΣΑ.
      
     Ελπίζουμε πως η τωρινή Κυβέρνηση θα εφαρμόσει πιστά το Σύνταγμα, τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων καθώς και τις προεκλογικές της υποσχέσεις, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η κλεψύδρα του χρόνου της υπομονής τελειώνει, καθόσον, μέχρι τώρα, δείχνει να έχει θέσει στο οικονομικό απυρόβλητο, τα "ευγενή ταμεία", έχοντας απλώσει πάνω τους, το δίχτυ προστασίας που άπλωναν και οι προκάτοχοί της. Ελπίζουμε να διαψεύσει τους φόβους μας.   

    Μπορεί να ασκούμε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση γιατί, μέχρι τώρα φαίνεται ανακόλουθη, σε ότι υποσχέθηκε όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και πρόσφατα, δια στόματος Πρωθυπουργού  Υπουργού Εθνικής Άμυνας και πολλών άλλων Υπουργών, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ όμως και ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ, τις προηγούμενες μνημονιακές και αντιμιλιταριστικές Κυβερνήσεις - Συγκυβερνήσεις και τους τονίζουμε πως:                                 
     α. Ότι, είναι οι άμεσοι αυτουργοί του, εκ προθέσεως διαπραχθέντος ειδεχθούς εγκλήματος, σε  βάρος του βασικότερου πυλώνα οικονομίας, ασφάλειας, και ευημερίας  ενός Κράτους που είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις. 
       
      β.  Ότι, όταν κυβερνούσαν δεν  εφάρμοζαν το Σύνταγμα και τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων.
       
      γ.  Ότι, για σαράντα συνεχή χρόνια λεηλατούσαν την Χώρα τους, για να την παραδώσουν άνευ όρων στους δανειστές.
       
      δ. Ότι, θα πρέπει, σε όσους συμμετείχαν ενεργά στην καταστροφή της Πατρίδας μας και αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα, να τους απαγγελθεί η κατηγορία  της Εσχάτης Προδοσίας.
        
      ε. Ότι, είχαν επιβάλει τον απαράβατο όρο, η αξία της μετοχής μας, στο χρηματιστήριο των μισθολογικών αξιών του Υπουργείου Οικονομικών, να έχει συνεχώς την μικρότερη αξία, και την μεγαλύτερη απώλεια σε σύγκριση με την προστατευόμενη και υπέρ-υψηλή αξία των προστατευόμενων "δικών" τους ταμείο  . Παράδειγμα, πραγματικό και με αποδείξεις: Η σύζυγος και τα παιδιά στελέχους των ΕΔ και ΣΑ λαμβάνουν 35 και 17 ευρώ ως επίδομα, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες σύζυγοι και παιδιά των "ευγενών" ταμείων λαμβάνουν 277 ευρώ αντίστοιχα !! Αυτό σημαίνει Κράτος Δικαίου !!
      
     στ. Ότι, είναι αυτοί που δημιούργησαν, το δημόσιο πελατειακό Κράτος, με τους παχυλούς μισθούς και συντάξεις, το οποίο συνεχίζει να "τρέφεται" καλά και αυτό γιατί η οικονομική κρίση τους πέρασε "ξυστά" και ίσα που τους "εθώπευσε το καλοθρεμμένο μάγουλο" του πορτοφολιού τους, και γιατί η παρεχόμενη, επιλεκτική προστασία είναι απρόσβλητη ακόμη και από τα πυρά των δανειστών, που αναφέρονται συχνά - πυκνά  στο ισχύον ιδιαίτερο οικονομικό ευνοϊκό καθεστώς των προνομιούχων "ευγενών" ταμείων.
       
     Η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται στα πρόθυρα της έκρηξης και ο κοινωνικός αυτοματισμός  είναι προ των πυλών, επειδή συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, θυσιάστηκαν επιλεκτικά, οδηγούμενες, ως πρόβατα επί σφαγή στο βωμό των αποτυχημένων μνημονιακών προγραμμάτων, πληρώνοντας το τίμημα, της ανθρωπιστικής κρίσης, ακόμη και με την ίδια τους τη ζωή. 

    Και τώρα, ευρισκόμενοι στην τελευταία γραμμή άμυνας και μη έχοντας τι άλλο να πράξουν, έχουν τραβήξει την περόνη ασφαλείας, του εκρηκτικού, που λέγεται κατάφωρη αδικία και προμελετημένο έγκλημα αφανισμού και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τις αλυσιδωτές εκρήξεις - αντιδράσεις με απρόβλεπτες συνέπειες. 

    Το θηρίο που βρισκότανε σε λήθαργο ξύπνησε, το θηρίο που ακούει στο όνομα Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας βρυχάται, πεινάει και διψάει. 
     .  Βρυχάται εναντίον αυτών που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας και απαιτεί την άμεση παραδειγματική τιμωρία τους. 
     .  Πεινάει για δικαιοσύνη και 
     . Έχει μια ακόρεστη δίψα να δει την Χώρα του λεύτερη, να δει τη Χώρα του να αποκτά τα απολεσθέντα  Εθνικά  κυριαρχικά δικαιώματα της, να δει τη Χώρα του Περήφανη και Ανεξάρτητη.

     Τέλος υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους, που απέχουν , που έχουν υποταχθεί χωρίς καμιά αντίδραση στο μοιραίο, που η οργή τους εξατμίζεται στα τσιπουράδικα και στον αναπαυτικό καναπέ του σπιτιού τους κλαψουρίζοντας από τον φόβο ότι:
         
    .  "Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που των κυβερνούν".
    .  "Κανείς δε είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι".
    .  "Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά, είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατώτερούς τους". Πλάτων 


     Οι λύσεις υπάρχουν, είναι δίπλα μας.
    

    Η Ισχύς εν τη ενώσει.

  Ο σιωπών δοκεί συναινείν