Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ενοχής του Κομματικού - Πελατειακού Κράτους



8 στους 10 ζουν χωρίς θέρμανση σε έξι περιοχές της Αττικής
   

 "Πεινάω, θα πεθάνω αν δεν φάω κάτι" απάντησε ένας μεσήλικας όταν τον ρώτησαν γιατί πήγε να κλέψει ένα καρότσι με τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ στη Χίο.


Αποτέλεσμα εικόνας για οι ελληνες πεινανε οι ελληνες αυτοκτονουν  Εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους εξαθλίωσης και φτώχειας,χιλιάδες αυτοκτονούν, μικρά παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία τους, ένας στους πέντε Έλληνες καταφεύγει στα συσσίτια και τα κοινωνικά παντοπωλεία, ένας στους τέσσερις δεν έχει θέρμανση από το 2010, το 17% των Ελλήνων έχει ζήσει χωρίς νερό και ρεύμα επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς, το 48,5% δυσκολεύεται να πληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τις τράπεζες. 

   Στο 'Αρθρο 21 του Συντάγματος που αφορά την προστασία οικογένειας, γάμου, μητρότητας και παιδικής ηλικίας, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες προβλέπονται:

    α. H οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Kράτους.

     β. Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο, καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος.
   γ. Tο Κράτος μεριμνά για: Την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.
  δ. H απόκτηση κατοικίας από αυτούς που την στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Kράτους.
    ε. O σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.

  στ.Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας. 


  Όλες οι Κυβερνήσεις ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΙΣΤΑ, από το 1974 μέχρι και σήμερα,το άρθρο 21 του Συντάγματος, ΜΟΝΟ για τα "ευγενή" ταμεία και το κομματικό κράτος, απτή απόδειξη η παρακάτω εκκαθάριση κύριας συντάξεως, μηνός Απριλίου 2015, συνταξιούχου της ΔΕΗ. Οι ακαθάριστες αποδοχές ανέρχονται στο ποσό των 3.328,08 ευρώ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες φωτοπουλου της ΔΕΗ

   Επίσης για την πολύπαθη και κατάφωρα αδικημένη ΔΕΗ προβλέπονται: 
   α. Ετήσια επιχορήγηση, από τον κρατικό προϋπολογισμό, 600.000.000 ευρώ(!) για το ασφαλιστικό ταμείο της ΔΕΗ. 
   β.  Παροχή μειωμένου ηλεκτρικού ρεύματος.
  γ. Διατακτικές σίτισης, από 150 - 180 ευρώ μηνιαίως, για τους εν ενεργεία υπαλλήλους.

   Για να μη θεωρηθεί ότι, στοχοποιούμε τους εργαζομένους της ΔΕΗ, τις ίδιες αποδοχές λαμβάνουν και όλοι οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ και των υπολοίπων "ευγενών" ταμείων". Εάν κάποιος θέλει να προβεί στη πιστοποίηση των αναγραφομένων, μπορεί να ερωτήσει το λογιστή του, ο οποίος, για λόγους εχεμύθειας, μπορεί να μην αναφέρει ονόματα, αλλά μπορεί να αναφέρει αριθμούς.



Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες φωτοπουλου της ΔΕΗ
   ΔΕΙΤΕ το εκκαθαριστικό και παρατηρήστε ότι, η σύζυγος και τα παιδιά ενός υπαλλήλου της ΔΕΗ, έχουν μεγαλύτερη αξία και ανάγκες,από τις συζύγους και τα παιδιά των υπολοίπων Ελλήνων!

labros


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου