Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κο ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ ΚΩΣΤΑ








      Συνάντηση με το υποψήφιο βουλευτή τη ΝΔ  Κο  Παπασιώζο Κώστα, είχε το, ΤΣ του παραρτήματός μας και συζήτησε μαζί του θέματα τόσο θεσμικά όσο και γενικά θέματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδιαίτερα τους απόστρατους.

      Μεταξύ των άλλων, συζητήθηκαν το θέμα του μισθολογικού και της αποκατάστασης των αποδοχών των αποστράτων που είχαν άμεση σχέση με το ηθικό και την αξιοπρέπεια τους, σε εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ.

      Ο Κος Παπασιώζος τόνισε ότι με βάση το πρόγραμμα της ΝΔ προβλέπεται η ενίσχυση των στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α. με εκπαίδευση, αποκατάσταση ηθικού, και σταδιακά των αμοιβών τους, σε αξιοπρεπή επίπεδα, θεσπίζοντας ένα δίκαιο και ορθολογικό μισθολόγιο.

      Ήδη προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες και μερικώς έχει αποκατασταθεί η απώλεια του εισοδήματος. Τόνισε επίσης με έμφαση πως: " Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω για την αποκατάσταση των αιτημάτων σας, ότι κατανοώ απόλυτα τα προβλήματα σας και ότι αποτελεί κρίσιμο στόχο άμεσης επίλυσης η ανασύσταση των υπηρεσιών για την επίτευξη ενός ευέλικτου και αποτελεσματικού κράτους " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου