Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κο ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟ


Μήνυμα και Βιογραφικό του ΑΓΓΕΛΟΥ ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗ



   Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κος Ξυλογιάννης  Άγγελος, επισκέφθηκε το Γραφείο του παραρτήματός μας, αφενός μεν ,για να τον ενημερώσουμε για τα θέματα που απασχολούν τόσο τους ε.ε. όσο και τους ε.α. συναδέλφους των Ενόπλων Δυνάμεων.

   Στην αναλυτική ενημέρωση που ακολούθησε, από τον πρόεδρο του παραρτήματος, ο Κος Ξυλογιάννης έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ότι, η Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν τον θεμέλιο λίθο κάθε χώρας γιατί παράγουν ειρήνη και ασφάλεια, για να μπορεί ο λαός αφιερωθεί απερίσπαστος στις εργασίες του και οι οποίες  καθ΄επέκταση θα φέρουν την ανάπτυξη και την ευημερία στην Πατρίδα. Για το θέμα των μειώσεων στους μισθούς και τις συντάξεις είπε ότι η Κυβέρνηση εφάρμοσε τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων κατά το δοκούν.

   
  Τόνισε επίσης για τον νομό της Άρτας ότι είναι  μια από της πιο φτωχές περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναρωτήθηκε λέγοντας: "Τι μας λείπει; Ο κάμπος;Το νερό; Τα βουνά;Το ιδανικό κλίμα ;Το επιστημονικό προσωπικό ; Αυτό πρέπει να σταματήσει, φέρνουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά και τα εγγόνια μας. Υπάρχουν πολλές προτάσεις,έχουμε την εμπειρία , το κόστος είναι ελάχιστο και οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν είναι χιλιάδες"










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου