Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κα ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ



  Ο πρόεδρος και τα μέλη του Παραρτήματός μας, συναντήθηκαν με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, και συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τους ε.ε. και ε.α. Στρατιωτικούς.

    Τα κυρίαρχα θέματα της συζήτησης ήταν:

    α.  Η άρνηση της Κυβέρνησης να συμμορφωθεί  πλήρως, όπως οφείλει να πράττει κάθε ευνομούμενο Κράτος, στις  αποφάσεις του ΣτΕ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που επιβάλλουν την άμεση επαναφορά των συντάξεων στα επίπεδα του Ιουλίου 2012 και την επιστροφή των αναδρομικών από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2014. 
  
   β.  Η μερική αποκατάσταση μισθών και συντάξεων, που "βαπτίσθηκε" γενναιόδωρη αύξηση, στην πραγματικότητα, μετά τις μειώσεις που της επιβλήθηκαν,ήταν  "φιλοδώρημα", είχε σαν αποτέλεσμα την ενεργοποίηση εναντίον μας του κοινωνικού αυτοματισμού.  
  
 Η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι η Πολιτεία οφείλει να σέβεται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και δήλωσε ότι είναι αναγκαία η θέσπιση ενός δίκαιου και ορθολογικού μισθολογίου για τους Στρατιωτικούς  και  σημείωσε με έμφαση ότι απαιτείται και η ηθική αποκατάσταση των ε.ε. και ε.α. Στρατιωτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου