Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κο ΝΤΑΒΡΗ ΓΕΩΡΓΟ










     Το Γραφείο του παραρτήματός μας επισκέφθηκε σήμερα, ο ανεξάρτητος Βουλευτής και τώρα υποψήφιος με την ΝΔ, Κος Νταβρής Γεώργιος, όπου παρουσία πολλών συναδέλφων,  αρχικά τόνισε ότι, πρώτα μας επισκέπτεται ως συνάδελφος και μετά ως υποψήφιος Βουλευτής.

      Στην συνέχεια μας ανέλυσε  τις θέσεις του για τα Εθνικά  θέματα, τα οποία θεωρεί ως κορυφαία για την Ελλάδα, ότι βρίσκονται σε μια δύσκολη και επικίνδυνη περίοδο, ότι χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, ότι δεν επιτρέπουν άλλα περιθώρια αναβολής, εκ μέρους των κυβερνώντων, γιατί είναι ορατός ο κίνδυνος να βρεθούμε προ δυσάρεστων και τετελεσμένων γεγονότων, τα οποία θα είναι μη αναστρέψιμα της Ελλάδος.

      Για το θέμα των μισθών και συντάξεων των Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας, ανέφερε ότι αφενός μεν ότι οι μειώσεις ήταν άδικες, παράνομες και στοχευμένες, αφετέρου δε ότι  η Κυβέρνηση οφείλει να εφαρμόσει πιστά τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων.

      Καταλήγοντας ο Κος Νταβρής τόνισε με έμφαση ότι, η Ελλάδα είναι το φως του κόσμου, δεν αγοράζεται, δεν πουλιέται και  αν κάποιοι προσπαθούν να την διαλύσουν, πλανώνται..οικτρά



 







   












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου