Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ Κο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ









  













   Το Γραφείο του παραρτήματός μας, επισκέφθηκε σήμερα,ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, Κος Παπάζογλου Χρήστος, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τους ε.α. συναδέλφους.
    
     Ο πρόεδρος του παραρτήματος, ενημέρωσε αναλυτικά, τον Κο Παπάζογλου, για τις αντισυνταγματικές, παράνομες και στοχευμένες μειώσεις των συντάξεων, για την άρνηση της Κυβέρνησης να εφαρμόσει πιστά τις αποφάσεις του ΣτΕ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, και προς απόδειξη του επέδωσε όλα τα επίσημα αποδεικτικά στοιχεία.  

      Ο Κος Παπάζογλου δήλωσε ότι πράγματι οι μειώσεις που υπέστησαν οι μισθοί και οι συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είναι πολύ μεγάλες και άδικες και ότι ο Κος Πρωθυπουργός  δεσμεύτηκε ότι μέχρι το 2016 οι μισθοί και οι συντάξεις θα επανέλθουν στα επίπεδα του Ιουλίου 2012.

       Τόνισε επίσης ότι εκφράζει και εκπροσωπεί μια γενιά ανθρώπων που εκ πεποιθήσεως, αρνούνται να μετάσχουν σε κομματικούς στρατούς και προσωπικές ομάδες, οι πολίτες δεν είναι πια ανυποψίαστοι ούτε αφελείς και ότι για την Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένα λεπτό για χάσιμο,  γιατί αν δεν πετύχουμε τώρα, θα βουλιάξουμε.





           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου