Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

''Κατέριψαν'' το Α-7 του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ....


πηγη: Veteranos

Σε Συναγερμό πενταλέπτου μπήκε σήμερα το πρωί περί την  9: 35 η Πυροβολαρχία ΧΩΚ της  181 ΜΚ/Β ΧΩΚ όταν το ''RADAR του Χορτιάτη  ανέφερε (άγνωστα ίχνη)   που πετούσαν χαμηλά πάνω απο το κύμα  δίπλα από το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής !


Δόθηκε συναγερμός (blazy skies)  στην Μοίρα κατευθυνόμενων Βλημάτων ''ΧΩΚ'' και η Πυροβολαρχία που εκτελούσε 20λεπτη ετοιμότητα μπήκε  σε κατάσταση on και ανέφερε ετοιμότητα  και  κατάσταση Μάχης με ετοιμότητα εκτοξεύσεως πυραύλου ....Χωρίς κανείς να γνωρίζειτο Παραμικρό ή τι ακριβώς συμβαίνει !
Στην επιδρομή συμμετείχε ο Α/ΓΕΕΘΑ που πετούσε με το  2ο μαχητικό αλλά και ο Α/ΓΕΑ που πετούσε σε σχηματισμό !

Αν και τα Α-7 ήρθαν από 2 διαφορετικές κατευθύνσεις ανατολικά και δυτικά της Πυροβολαρχίας και χωρίς την βοήθεια του RADAR του Χορτιάτη που είχε πάρει εντολή να τηρήσει ''σιγή ασυρμάτου'' ....Τα μαχητικά βρήκαν τον μάστορά  τους !

Το Συμπέρασμα όμως είναι εκτός οτι στα βόρεια σύνορα μας απλά δεν περνάει κουνούπι , αλλά και οι τρομακτικές δυνατότητες του Α-7 που παρά τα χρονάκια του  έδειξε οτι δεν καταλαβαίνει ΄΄Χριστό ΄΄! 

Στο τέλος της ''επιδρομής ''οι Α/ΓΕΕΘΑ  & Α/ΓΕΑ πέταξαν πάνω από το χώρο εκτοξεύσεως σε σχηματισμό χαιρετώντας το προσωπικό της Πυροβολαρχίας ....Το Τι ακριβώς περιμένει τα Τούρκικα μαχητικά στο Αιγαίο