Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Οι Πεφωτισμένοι - Αρχηγική σύναξη στο Φανάρι, για το καλό της Ελλάδας!



Tα Θεοφάνια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στο Φανάρι, προσκεκλημένος του Οικουμενικού Πατριάρχη. 
Αντίστοιχη πρόσκληση έχει λάβει ο πρωθυπουργός αλλά και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ.

ΟΣτέφανος Κασσελάκης τα Χριστούγεννα θα βρίσκεται, όπως είναι γνωστό στις ΗΠΑ, στην οικογένειά του, αλλά και στην οικογένεια του Τάιλερ.

Σας πληροφορώ ότι τα Θεοφάνια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στο Φανάρι, προσκεκλημένος του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Όπως μου είπαν, συνεργάτες του, «ίσως να πάει εκεί για να πάρει την ευλογία του Πατριάρχη». Οι ίδιοι συνεργάτες όμως λένε, ότι απλώς ανταποκρίνεται σε πρόσκληση από το Φανάρι.

Τον ερχομό του νέους έτους επίσης θα το περάσει στις ΗΠΑ και αμέσως μετά επιστρέφει στην Αθήνα. Τα Θεοφάνια όμως πού θα βρίσκεται;

Δηλαδή αυτά που γνώριζαν στον ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα ότι στα Θεοφάνια ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν απλώς παρατηρητής (μόνον ένα- δυο φορές άφησε τα περιστέρια στον Πειραιά να πετάξουν- εν είδει Περιστεράς), αποφεύγοντας τον σταυρό, θα πρέπει να τα ξεχάσουν.

Ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρακολουθήσει με ευλάβεια την θεία λειτουργία στο Φανάρι και μάλιστα, απ΄ότι λένε οι συνεργάτες θα μετάσχει και στις ψαλμωδίες. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές (και εδώ και στις ΗΠΑ) όπου πήγε σε εκκλησία, άναψε κερί, προσκύνησε και προσευχήθηκε

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι έχει δεχθεί μια πρόσκληση για το Φανάρι και ο Πρωθυπουργός. Προσκλήσεις για το Φανάρι ανήμερα των Φώτων έχουν λάβει επίσης και ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Καιρίδης. Θα είναι, πιστεύω, ενδιαφέρουσα οι συνάντηση των τριών εάν τελικά ανταποκριθούν όλοι στην πρόσκληση του Πατριάρχη.




πηγή:https://www.tovima.gr/2023/12/19/stiles/vimatodotis/arxigiki-synaksi-sto-fanari/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου