Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ισορροπία τρόμου. - O Πούτιν πετάει το γάντι στον Μπάϊντεν - Στοχεύει από κοντά τις ΗΠΑ


 


O Πούτιν συμφώνησε με τους διευθύνοντες της Κούβας, Βενεζουέλας και Νικαράγουα για την ανάπτυξη συνεργασίας σε όλους τους τομείς συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής δήλωσε ο Lavrov..

Η Ρωσία απαντά στα ίσα στους δυτικούς. Διείσδυση στη διείσδυση. Πλησιάζεις τη Μόσχα στοχεύω τις ΗΠΑ. Ισορροπία τρόμου. Σε τεντωμένο σχοινί….

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών συνομιλιών με τους αρχηγούς της Κούβας, της Βενεζουέλας και της Νικαράγουας, συμφώνησε να αναπτύξει συνεργασία σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικο-τεχνικής , δήλωσε την Τετάρτη ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
Μιλώντας στην Κρατική Δούμα, ο υπουργός σημείωσε ότι η Ρωσία έχει «πολύ στενές σχέσεις με αυτές τις χώρες – σχέσεις στρατηγικής εταιρικής σχέσης σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών και στρατιωτικο-τεχνολογικών».
«Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ του Προέδρου Πούτιν και των συναδέλφων του από αυτά τα τρία πολύ οικεία και πολύ φιλικά κράτη, συμφωνήσαμε να εξετάσουμε περαιτέρω τρόπους εμβάθυνσης της στρατηγικής μας συνεργασίας σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς», είπε ο Λαβρόφ.
«Στο πολύ εγγύς μέλλον αναμένουμε ότι θα πραγματοποιηθούν τακτικές συνεδριάσεις των αρμόδιων επιτροπών που υπάρχουν», είπε ο υπουργός, απαντώντας σε ερώτηση για τις προοπτικές ανάπτυξης στρατιωτικής συνεργασίας με τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Την είδηση μεταφέρει ο ρωσικός τύπος σήμερα.

Η Ρωσία σηκώνει το γάντι…

Η Ουάσιγκτον υποστηρίζει την αρχή ότι οι χώρες πρέπει να επιλέγουν σε ποιες συμμαχίες θα ενταχθούν σύμφωνα και με την αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Wendy Sherman

Η Ρωσία υποστηρίζει την αρχή των ΗΠΑ για το δικαίωμα των κρατών να επιλέγουν τις δικές τους συμμαχίες για ένταξη. και το κάνει πράξη. Πληρώνει με το ίδιο νόμισμα. Αλλάζει ο γεωστρατηγικός χάρτης. Διεθνοποιείται και παγκοσμιοποιείται η διένεξη. Διαμορφώνονται στρατόπεδα. Πυρετώδεις προετοιμασίες κοσμογονικές εξελίξεις.

Dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου