Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Άδωνις Γεωργιάδης: Τα στελέχη της διοίκησης του ΔΕΔΗΕ πήραν μια μικρή επιβράβευση 120.000 ευρώ, ο καθένας τους! - Είμαστε πολύ τυχεροί!


 

Κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής στον ANT1, "Καλημέρα Ελλάδα", o Υπουργός ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στην ερώτηση: "Την στιγμή που ο κόσμος έχει προβλήματα με την ακρίβεια, στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΕΔΗΕ, δώσατε μπόνους 120.000 ευρώ σε όλα τα μέλη. Στις 16 Δεκεμβρίου 2021 ορίσατε τους οικονομικούς στόχους που έπρεπε να πετύχουν το 2021.Βάλανε τους στόχους εκεί που έπρεπε και πήραν όλοι μπόνους από 100 έως 120 χιλιάδες  ευρώ. Την ίδια ώρα ώρα ο κόσμος έχει θέμα με την ακρίβεια." δήλωσε αυτολεξεί:

"Όλη η κουβέντα περί των πολύ χαμηλών μισθών των, στελεχών Δημοσίων επιχειρήσεων, ήταν κατά τη γνώμη μου μια πολύ λανθασμένη κουβέντα του παρελθόντος. Δεν μπορεί καμμιά επιχείρηση να έχει σοβαρή διοίκηση, χωρίς η διοίκηση αυτή να αμείβεται. Ο δε ΔΕΔΗΕ όπως και η ΔΕΗ έχουν τόσο βελτιώσει  τα οικονομικά τους αποτελέσματα, από την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ , που περίπου έχουν 10πλασιάσει   την αξία τους. Άρα η διοίκηση που έχει καταφέρει να 10πλασιάσει την αξία της, το να πάρει μια μικρή επιβράβευση καταλαβαίνεται ότι, αυτό δεν κοστίζει τίποτε!

ΕΡΩΤΗΣΗ: 120.000 ευρώ, ποιος έχει πάρει τέτοια αύξηση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Έχουν 10πλασιάσει της αξία τους, εάν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό, μάλλν δεν έχουν 10πλασιάσει , έχουν 20πλασιάσει από τα 100 εκατομμύρια ευρώ στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Είμαστε πολύ τυχεροί!   

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το 17΄:30"


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου