Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Πανδημία: - Νέα επικίνδυνη μετάλλαξη του ιού - Σε απομόνωση η Αγγλία. - Ποιες Χώρες διέκοψαν διέκοψαν την σύνδεση μαζί της


 


Η Ολλανδία και το Βέλγιο αναστέλλουν αεροπορική και σιδηροδρομική σύνδεση με Ηνωμένο Βασίλειο λόγω μιας νέας μετάλλαξης του ιού που είναι πιο μεταδοτική.Στη συνέχεια διέκοψε και η Ιταλία πτήσεις με Αγγλία. 

Η Γερμανία κια η Γαλλία δύναται να κάνουν το ίδιο στο εγγύς μέλλον.Η νέα μετάλλαξη του ιού COVID19 είναι “εκτός ελέγχου”, σύμφωνα με τον Άγγλο Υπουργό Υγείας Matt Hancoc . 

Αυτή κρίνεται ως πιο μεταδοτική αναφέρει το (Sky News) . Στο μεταξύ o Marc Van Ranst Ιολόγος Επιδημιολόγος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Λουβέν Βελγίου αναφέρει πως ο ιός μεταλλάσσεται συνεχώς και ότι την μετάλλαξή του έχει εντοπίσει ήδη στο εργαστήριό του.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε lockdown του Λονδίνου και της νοτιοανατολικής Αγγλίας σε μια προσπάθεια να σταματήσει η μόλυνση που οφείλεται σε ένα νέο στέλεχος του κορωνοϊού σύμφωνα με το Europe 1.

Ο επιστημονικός σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης Patrick Valance παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το νέο στέλεχος. “Η νέα παραλλαγή του ιού περιέχει μεταλλάξεις σε περιοχές του ιού που είναι γνωστό ότι επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο προσκολλάται σε κύτταρα και εισέρχεται σε αυτά. Τρεις τύποι στοιχείων δείχνουν το ίδιο πράγμα: αυτός ο μεταλλαγμένος ιός έχει μεγαλύτερη μεταδοτικότητα , εξαπλώνεται πιο γρήγορα. ” Σύμφωνα με αυτόν, αυτή η νέα μετάλλαξη θα είχε εμφανιστεί ήδη τον Σεπτέμβριο, στο Λονδίνο ή στο Κεντ, στα νοτιοανατολικά της Αγγλίας.Κατά την εβδομάδα της 9ης Δεκεμβρίου το 60% των κρουσμάτων αυτής της περιοχής είχαν μολυνθεί από το νέο στέλεχος…

Πιθανά αντίμετρα για Brexit είναι η απομόνωση της Αγγλίας από σειρά ευρωπαϊκών χωρών με πρόσχημα νέα μετάλλαξη.. Κατ΄αρχήν το Βέλγιο έδρα της ΕΕ έχει τις μεταλλάξεις μέσα στο σπίτι της σύμφωνα με τον Καθηγητή Επιδημιολόγο της Λουβέν.. Ενδεικτικό ότι χτυπάει πρώτα το Βέλγιο την Αγγλία η σημειολογία προφανής. Βρυξέλλες κατά Λονδίνου…

Την ίδια στιγμή ο ΠΟΥ καλεί τα μέλη στην Ευρώπη να ενισχύσουν τους ελέγχους τους λόγω της νέας μετάλλαξης στην Αγγλία ανέφερε η ευρωπαϊκή του πτέρυγα.

Εκτός από Αγγλία λίγα κρούσματα της μετάλλαξης εντοπίστηκαν σε Δανία , 1 κρούσμα σε Ολλανδία και 1 σε Αυστραλία σύμφωνα με τον ΠΟΥ.

Το ασύλληπτο επιστημονικό βιολογικό τζίνι διέφυγε από κάποιο εργαστήριο αυτό δείχνει η συνεχής μετάλλαξή του και όχι μόνο. Γι αυτό μίλησαν για πόλεμο. Ο πόλεμος γίνεται με όπλα. Είναι βιολογικό όπλο που έστρεψαν σκοπίμως ή αθέλητα κατά των λαών…και γι αυτό επειδή τα όπλα αντιμετωπίζονται μόνο με όπλα κατασκεύασαν επίσης ένα νέο όπλο το εμβόλιο σύμφωνα με τον καθηγητή στο Yale τον F. Perry Wilson:  το εμβόλιο είναι ένα όπλο που μπορεί να μην είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να το χρησιμοποιήσουμε.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου