Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Συνάντηση συναδέλφων, επιστήθιων Φίλων και συμμαθητών








     Όταν η φιλία μιας ομάδας συναδέλφων, που ξεκίνησε την 01 Απριλίου 1972 και  έχει διάρκεια 45 χρόνια και 3 μήνες και 18 ημέρες , μέχρι σήμερα, και η φιλία τους αυτή, συνεχίζει να παραμένει δυνατή και αναλλοίωτη, στο πέρασμα του χρόνου, τότε έχει το δικαίωμα να συγκαταλέγεται στο κλαμπ των φίλων με τους άρρηκτους  δεσμούς φιλίας.
   
   Η δυνατή αυτή ομάδα ,των τριών Ηπειρωτών φίλων, της τάξεως ΣΜΥ/73Α΄ συναντήθηκαν, μαζί με τον προσκληθέντα συνάδελφο Ανχη(ΤΧ) ε.α. Βασίλη Κουτρένη, στην  ΛΑΦ Ιωαννίνων και αφού στην αρχή απόλαυσαν τους καφέδες τους, στη συνέχεια το γύρισαν στα Γιαννιώτικα τσίπουρα, το κρασί και τους  μεζέδες.

  Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα, μέσα σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα, συζητώντας κυρίως τα γνωστά θέματα που ταλανίζουν όλους τους Έλληνες τα τελευταία επτά χρόνια. Δεσμευτήκαμε ότι, το επόμενο ραντεβού μας θα πραγματοποιηθεί, πολύ σύντομα στην Άρτα, δίπλα στο θρυλικό γιοφύρι.

  Τέλος θέλω να τονίσω ιδιαίτερα, την άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό της ΛΑΦΙ, που κάθε μεσημέρι κατακλύζεται όχι μόνο από συναδέλφους αλλά και από φοιτητές που είναι παιδιά των ε.ε. και ε.α. συναδέλφων των  ΕΔ και ΣΑ.

   Η είσοδος, για τους απόστρατους, γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητας του αποστράτου και χωρίς κόστος.  

ΥΓ: Αποκάλυψη της ταυτότητας των τριών φίλων:
        . Οι Γιαννιώτες
          >. ΟΤαξχος (ΣΔΓ) ε.α. Αναστάσιος Παπακώστας (Αρτινός αλλά έχει μόνιμη διαμονή τα Γιάννινα)  και ο Σχης(ΠΖ) 
ε.α. Αναστάσιος Πάνος

        . Ο Αρτινός
           >. Ο Σχης(ΠΖ) ε.α. Αλέξανδρος Παναγής




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου