Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Οι Ένοπλες Δυνάμεις στη Δίνη της Παραπληροφόρησης

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες ενοπλων δυναμεων στρατου και ευρωΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες ενοπλων δυναμεων στρατου













   Παραφράζοντας το απόφθεγμα του Μένανδρου  "το δις εξαμαρτείν τ΄αυτόν ουκ ανδρός σοφού", ορισμένοι έγκριτοι(;) δημοσιογράφοι, πολλάκις υποπίπτουν στο αμάρτημα, της κατά συρροή και εκ προθέσεως ψευδολογίας, με τις "αποκλειστικές" ειδήσεις που παρουσιάζουν, οι οποίες αφορούν οικονομικά τρομολαγνικά σενάρια, με στόχο η παραπληροφόρηση αυτή, να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους, να τους καθυποτάξουν  και να τους επαναφέρουν στο πολιτικό "μαντρί" που αυτοί υπηρετούν.


  Σταχυολογώντας, ορισμένες από τις μεγάλες αποκλειστικές ειδήσεις, ξεχωρίσαμε τις παρακάτω θεματικές επικεφαλίδες:

   
  .  Νο 1: "Ποια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων χαρακτηρίζονται μη αξιοποιήσιμα.... και ζητείται η φυγή τους"
   Η αλήθεια είναι: Συζήτηση αστειευόμενων στελεχών του Ναυτικού στο κυλικείο του ΓΕΑ.
  
  .  Νο 2:  "Κι όμως έρχονται ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ στους Στρατιωτικούς από 1η Ιουνίου! Σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ"..."Λιποθυμίες Επιτελών και των τριών όπλων ......."
   Η αλήθεια είναι: Πραγματοποιήθηκε μια απλή ενημέρωση, από το ΥΠΟΙΚ, για το νέο μισθολόγιο, το οποίο δεν επηρεάζει τόσο τους μισθούς όσο και τις συντάξεις, το αντίθετο μάλιστα.
   
  .  Νο 3: "Περικοπές: Προβλέπονται στον προϋπολογισμό - Επικοινωνιακά τρικ για χειραγώγηση Στρατιωτικών"
   Η αλήθεια είναι: Ο αναπληρωτής Υπουργός οικονομικών δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι, το Υπουργείο θα δει από μηδενική βάση ΟΛΑ τα ειδικά μισθολόγια. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας επειδή βρίσκονται στην τελευταία θέση του μισθολογικού πίνακα δεν θα υποστούν νέες μειώσεις.

  Δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που, ενεργώντας  για ίδιον όφελος ή γιατί έχουν μνήμη χρυσόψαρου, ή γιατί τους αρέσει να γίνονται "παπαγαλάκια, ξέχασαν (!!):  

   .  Ποιοι ευθύνονται για την στοχευμένες παράνομες και  αντισυνταγματικές μειώσεις μισθών και συντάξεων που μας έχουν επιβληθεί μέχρι τώρα. 
   .  Ποιοι πολιτικοί,σήμερα άνοιξαν την κερκόπορτα για νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις,δηλώνοντας  ότι, εάν ήταν Κυβέρνηση θα είχαν επιβάλει στο ΥΠΕΘΑ,περικοπές ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ! 
   .  Ποιοι λεηλάτησαν την Ελλάδα και την παρέδωσαν στους δανειστές.
   .  Ποιοι μας χαρακτήρισαν ως αυτιστικούς, τεμπέληδες και αντιπαραγωγικούς.
   .  Ποιοι δημιούργησαν το πελατειακό Κράτος και ποιοι το συνεχίζουν και το προστατεύουν μέχρι σήμερα. 
  
Print Friendly Version of this page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου