Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΟΕΜΣ




1new




   
   Τελικά εφαρμόστηκε η απόφαση του Κου Α/ΓΕΣ, που αφορούσε στην κατά 5% μείωση, της τιμής του μεριδίου του ΕΚΟΕΜΣ, από 1-3-2015, στο ύψος των 4,9383 ευρώ, από τα 5,1982 ευρώ που ίσχυε μέχρι τώρα, παρ΄ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις δηλώσεις, από το βήμα της Βουλής, του αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Κου Δημήτρη Στρατούλη, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, ο οποίος είχε τονίσει με έμφαση ότι για τα επικουρικά ταμεία των Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας, θα ισχύσουν όλες οι εγγυήσεις και  δεσμεύσεις που θα ισχύσουν για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις των υπολοίπων  συνταξιούχων και επιπλέον θα ανασταλούν οι διατάξεις που καταργούν την αυτοτέλεια των επικουρικών τους ταμείων.
    
    Στην σελίδα του ΜΤΣ/ΕΚΟΕΜΣ/Παροχές, δεν έχει γίνει καμιά τροποποίηση, τόσο στην μείωση της τιμής του μεριδίου, όσο και στον σχετικό πίνακα οικονομικής ενίσχυσης, η οποία αναγράφει ότι:  

   "Ο ΕΚΟΕΜΣ χορηγεί στους μερισματούχους του ΜΤΣ τους προερχομένους από το Στρατό Ξηράς, οικονομική ενίσχυση, η οποία υπολογίζεται με βάση τα κατά βαθμό και χρόνο μετοχικής σχέσης στο ΜΤΣ, αναλογούντα μερίδια και ισούται με το γινόμενο των μεριδίων επί της κατ' έτος καθοριζόμενης τιμής μεριδίου. Η τιμή μεριδίου έχει καθοριστεί με απόφαση του κ. Α/ΓΕΣ στο ύψος των 5,1982 Ευρώ από 1-7-2014. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον πίνακα της οικονομικής ενίσχυσης."
    
    ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

     





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου