Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΑΡΤΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΑΞΙΑΣ 7.000.000 ΕΥΡΩ ;;;







159



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΒΟΥΙΞΕ Η ΑΡΤΑ ΓΙΑ “ΘΗΣΑΥΡΟ-ΜΑΜΟΥΘ ΑΝΩ ΤΩΝ 7.000.000 ΕΥΡΩ” – ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Η ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ; (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)



Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ καταγγέλλεται ως αποκάλυψη ότι:
“Tεράστιος θησαυρός-μπαούλο με λίρες εντοπίστηκε τυχαίως εντός του οικισμού-χωριού Γραμμενίτσας Άρτας μετά από χωματουργικές εργασίες γκρεμίσματος μιας παλαιάς αποθήκης..για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε φωτογραφικό υλικό από το ακριβές σημείο που βρίσκεται πλέον σήμερα το συγκεκριμένο οικόπεδο-χωράφι μετά την κατεδάφιση
Η τοπική κοινωνία “βουίζει” από το εν λόγω συμβάν, όποιος όμως επισκεφθεί το συγκεκριμένο σημείο θα διαπιστώσει πως οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα και πως το συμβάν είναι αληθινό, πράγμα που επιβεβαιώνουν και αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν παρόντες κατά την διενέργεια των εργασιών. Μέσα στον γενικό ντόρο δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει λάβει γνώση η αστυνομία του συμβάντος”
Αυτό μας ήρθε ως καταγγελία.
Ας το ψάξουν οι αρμόδιοι




Διαβάστε τι λένε άνθρωποι που απ΄ότι φαίνεται γνωρίζουν καλά την ιστορία:
“Η ιστορια ειναι πραγματική και μου την επιβεβαίωσε γνωστός μου μεσα απο τραπεζικό ιδρυμα οπου εγινε η επαφη των κατοχων για την ανταλλαγή και εξαργύρωση . Αν ειναι πραγματικος ο αριθμος των 46.500 κομματιων τα οποια μου ανεφερε τοτε μιλάμε για μια αξία ανω των 7.000.000 ευρω και ενας απο τους μεγαλύτερους θησαυρους που εχουν ποτε βρεθει στην Ελλαδικη ιστορια.
Αυτα μου ειπε αυτα σας λεω. Παντως η επαφη εγινε στην τραπεζα της Ελλάδος στην Αθήνα. Οι κάτοχοι προσήλθαν στο υπογειο της τράπεζας και για την ιστορια εκτος φυσικά απο γνωστο Αθηναίο δικηγόρο τους συνόδευαν και 3 μπραβοι.
Ο υπαλληλος ειναι αδελφικός μου φιλος και μαλιστα μου ειπε πως το υπόγειο ειδικο δωματιο της τραπεζας εκλεισε για 3 ωρες.”
ΦΑΙΔΩΝΑΣ

2
1
πηγή: Makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου