Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ







Μισθολόγιο τεσσάρων κατηγοριών, ξεχωριστό για τους προερχόμενους από παραγωγικές σχολές Αξιωματικών, απο παραγωγικές σχολές Υπαξιωματικών, τους ΕΠΟΠ - ΕΜΘ και τέλος των Ειδικών Φρουρών – Συνοριοφυλάκων προβλέπει η πρόταση της διακλαδικής επιτροπής που συγκροτήθηκε για να μελετήσει το μισθολόγιο τωνΣτρατιωτικών και των Στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας.
Το μισθολόγιο προβλέπει μισθούς που δεν θα είναι μικρότεροι απο αυτούς της 1/8/2012 σε συμφωνία με την απόφαση του ΣτΕ, που πάντως το ΥΠ.ΟΙΚ. έχει διαμηνύσει πως δεν μπορεί να εφαρμόσει πλήρως και άμεσα.
Επίσης οι προτάσεις καλύπτουν πάγια αιτήματα των Στρατιωτικών, πχ με επίδομα για την εργασία Σαββατοκύριακου, ενώ παραμένουν τα επιδόματα εξομάλυνσης, ειδικών συνθηκών και ευθύνης. Επίσης ειδικά για τους αστυνομικούς της Αττικής προβλέπεται επίδομα 100 Ευρώ.
Ανα κατηγορία, στις τέσσερις κατηγορίες οι μισθοί είναι (εισαγωγικός – ανώτερος): 1.155 – 4.530 Ευρώ, 955-2.600 Ευρώ, 930 – 2.300 Ευρώ και 955 – 1.735 Ευρώ.



 

   
 H ετήσια δαπάνη αν οι μισθοί πάνε στο 2012 είναι 91 εκατομμύρια ευρώ και όχι τα τρελά νούμερα που διαδίδουν από το υπουργείο Οικονομικών.

     Το σχέδιο είναι αυτό που λέμε ...πολύ καλό 
για να γίνει αληθινό




   Δείτε  το σχετικό έγγραφο

















πηγή:OnAlert.gr ,paraskinio.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου