Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Η Ορθόδοξη Αλήθεια για τις Εκλογές: - Γιατί η Εκκλησία πήγε μαζικά στον Μητσοτάκη.- Εκκλησία και κυβέρνηση θα γυρίσουν μια νέα σελίδα στον τόπο


 

Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος
Aυτή την εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» τιμά την κοίμηση του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου με μια μοναδική προσφορά, κυκλοφορεί για πρώτη φορά με ένα κατανυκτικό ντοκιμαντέρ στο ιερό προσκύνημα όπου φυλάσσεται άφθαρτο το ιερό σκήνωμα του μεγάλου Ομολογητού, ο βίος, τα γεγονότα και οι συγκινητικές περιγραφές της παρουσίας του Οσίου, σε dvd, μαζί και το βιβλίο : «Αγιος Ιωάννης ο Ρώσος» ο αιχμάλωτος που έγινε ομολογητής της πίστης.
Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα εξηγεί γιατί η Εκκλησία πήγε μαζικά στον Μητσοτάκη. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ. κατάλαβε νωρίς ότι έχει να κάνει με έναν αξιόπιστο φορέα. Αν και στις δεύτερες εκλογές καταφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα έχουν την ευκαιρία και η Εκκλησία και η κυβέρνηση να γυρίσουν μια νέα σελίδα στον τόπο:
* Ο Αδωνις μοίρασε κονδύλια για αναπτυξιακά έργα
* Ο Σκρέκας επιτάχυνε «πράσινες» εκκρεμότητες
* Ο Πιερρακάκης έβαλε τις ενορίες στην ψηφιακή εποχή
Η «Ο.Α.» προβάλει το ψήφισμα για την απελευθέρωση του νεοεκλεγέντος δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη και την παραμονή των Βορειοηπειρωτών στις πατρογονικές εστίες τους στο οποίο προέβη η Ιερά Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης. Η Μητρόπολη ζητά την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους και διεκδικεί τα Ελληνόπουλα να μπορούν να διδάσκονται την ελληνική γλώσσα. Επίσης ζητά να υπάρξει αίσθημα ασφαλείας και προστασίας της ζωής των Βορειοηπειρωτών.
Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:
* Ιερέας 92 ετών δίνει μάθημα ζωής!
* Το μοναστήρι όπου έγινε μοναχός ο Παπαφλέσσας
* Ψηφιακές αφηγήσεις «ξυπνούν» μνήμες της Ιστορίας
* Οι κτήτορες Αγιοι της Νέας Μονής και η θαυμαστή εμφάνιση της εικόνας της Θεοτόκου
Αρθρογραφούν ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο π. Ανδρέας Καππές, κ.α. Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το dvd και το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου