Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Εκλογές Ε.Α.Α.Σ: - Το σταυρουδάκι που λέγαμε… - Μία μεγάλη προσπάθεια όμως για να φέρουμε την ΕΑΑΣ εκεί που της πρέπει, είναι δεδομένη και θα γίνει.- Καλό βόλι…

 





Χρήστος Μπολώσης 

Το σταυρουδάκι που λέγαμε…

Αγαπητοί φίλοι

Κυριακή μεθαύριο και οι εκλογές της ΕΑΑΣ έφτασαν.

Μετά την εκκλησία, κάντε μια βόλτα ως το εκλογικό τμήμα και ψηφίστε τους συναδέλφους που ζητάνε την ψήφο σας.

Ανάμεσά τους και εγώ.

Προχθές σας ζήτησα ένα σταυρουδάκι. Κάποιος από την Μακεδονία, μου είπε – και σωστά – για σταυρούς να ψάξεις στο νεκροταφείο. Από εμάς θα έχεις ψήφους. Σωστός και πρόσβαρος.

Ψήφο λοιπόν.

Προχθές δεν σας υποσχέθηκα κάτι. Ούτε και τώρα θα το κάνω, υπό την έννοια «θα αυξήσω το ΒΟΕΑ το οποίο θα πάρουν όσοι έχουν γεννηθεί από το 1828 έως το 1834, αφού προσκομίσουν Φορολογική Ενημερότητα στο όνομά τους και με την ένδειξη: «Για είσπραξη χρημάτων από φορείς του Δημοσίου πλην Κεντρικής Διοίκησης». Η Ενημερότητα θα συνοδεύεται με χαρτόσημο των 23,067 ευρώ και ας έχει καταργηθεί το χαρτόσημο, καθώς και με τρία πατερημά. Αφού τα στείλετε, μπορείτε να περιμένετε μέχρι το 2675 και βλέπουμε.

Όχι. Τέτοια δεν σας υπόσχομαι. Μία μεγάλη προσπάθεια όμως για να φέρουμε την ΕΑΑΣ εκεί που της πρέπει, είναι δεδομένη και θα γίνει.

Πολλοί φίλοι, μου παραπονέθηκαν, ότι δεν τους πήρα τηλέφωνο, για να τους γνωρίσω ότι εκτίθεμαι (είπαμε ελπίζω όχι ανεπανόρθωτα).

Ήταν αδύνατο να τηλεφωνήσω σε όλους του φίλους, συμμαθητές, πρώην «συμπολεμιστές», γνωστούς κ.λπ. Είναι φυσικό ότι κάποιους θα παρέλειπα. Γι αυτό περιορίστηκα σε δυο e-mail και στην ανακοίνωση της «Εθνικής Ηχούς».

Ελπίζω, να μου το συγχωρήσουν, όπως ακόμα ελπίζω ότι με την βοήθεια και στήριξή σας τα αποτελέσματα, δεν θα είναι ανάλογα του Θανασάκη του πολιτευόμενου (Βύρων Πάλλης), του οποίου το μόνο που θαύμαζε ο μεγαλομπακάλης κουνιάδος του Μελέτης Καπλάνης (Ντίνος Ηλιόπουλος) ήταν η… χούφτα του.

Καλό βόλι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου