Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η συγνώμη της Ιαπωνίας στην ΕΡΤ και στους Έλληνες για την μη μετάδοση του Πετρούνια - Οργισμένη ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής


 

Η εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικής κάλυψης της ενόργανης γυμναστικής της Ιαπωνίας, ζήτησε συγνώμη από την ΕΡΤ και από τους Έλληνες τηλεθεατές που δεν μετέδωσε απευθείας την προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι την επιλογή στη μετάδοση των αθλημάτων και των αθλητών γίνεται από τους διοργανωτές και η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ανάμιξη σε αυτό. Tην ευθύνη ανέλαβε εξ ολοκλήρου η εταιρεία παραγωγής κάλυψης των αγώνων γυμναστικής για λογαριασμό του οργανισμού OBS.

 πηγή το ertnews.gr - https://www.ertnews.gr/athlitismos/i-sygnomi-tis-iaponias-stin-ert-kai-stoys-ellines-gia-tin-mi-metadosi-toy-petroynia/


Βlοgger: Δείτε την Οργισμένη ανακοίνωση της  Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής




Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων





πηγή:https://www.hoc.gr/el/node/3124

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου