Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Ειλικρινά Λυπάμαι. - Πως είναι δυνατόν απόστρατοι Αξιωματικοί να συμπορεύονται, ως υποψήφιοι, με φαύλα και ανίκανα εθνομηδενιστικά κόμματα;



Πληροφορούμε με μεγάλη μου λύπη, ότι έντιμοι και ικανοί Αξιωματικοί ε.α., και μάλιστα ανώτατοι εντάσσονται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. 
Οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν κληθεί να πρωτοστατήσουν ή να πλαισιώσουν υγιή πατριωτικά κόμματα, αναλαμβάνοντας κάποιο ρίσκο, όπως επιτάσσει και το στρατιωτικό τους καθήκον. 
Δυστυχώς προτίμησαν την σιγουριά ενός φαύλου και ανίκανου κόμματος για προσωπικό και μόνο συμφέρον. 
Ο λαός μας τους αποκαλεί «σιγουράντζες». Αν όλοι αυτοί είχαν ακολουθήσει την πατριωτική τους συνείδηση, ο πολιτικός χάρτης της Ελλάδας θα ήταν διαφορετικός.

Οι εξαίρετοι αυτοί συνάδελφοι λησμόνησαν ή αδιαφόρησαν για το καταστροφικό  έργο της ΝΔ σε εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Οφείλω να τους το υπενθυμίσω.

Πρωτοστατούσαν στα συλλαλητήρια και άλλες εκδηλώσεις για την Μακεδονία μας. Όμως το κόμμα τους θα «σεβαστεί» την προδοτική συμφωνία, δέχεται την σύνθετη ονομασία και η πρωτοκλασάτη Ντόρα αποκαλεί τους σλαβοαλβανούς μέσα στην βουλή «μακεδόνες». 
Ψήφισε μια σειρά αντιθρησκευτικών και αντεθνικών νομοσχεδίων και συμμετέχει σε παρελάσεις και εκδηλώσεις αίσχους, όπως η πρόσφατη στην Αθήνα. 
Στον οικονομικό τομέα μαζί με το ΠΑΣΟΚ προέβαιναν σε αλόγιστο δανεισμό, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να αποπληρώσουν το χρέος, με αποτέλεσμα την χρεωκοπία της Ελλάδας και την υπογραφή από τους ίδιους των καταστροφικών μνημονίων που οδήγησαν τους Έλληνες σε πλήρη απόγνωση.

Ο ισχυρισμός κάποιων, ότι συμμετέχουν στα άθλια κόμματα για να τα αλλάξουν εκ των έσω είναι τουλάχιστον παιδαριώδης. Η πολιτική ιστορία της Ελλάδας μας δείχνει, ότι όσοι συμμετείχαν σε φαύλα και ανίκανα κόμματα όπως η ΝΔ ή αλλοτριώθηκαν ή πολύ γρήγορα απεβλήθησαν. Είναι πολύ μικροί για να ανατρέψουν αυτήν την ιστορική αλήθεια.

Και μια ερώτηση προς αυτούς: Πως είναι δυνατόν να συμπορευθούν με το κόμμα που στα ψηφοδέλτιά της έχει εθνομηδενιστές, πρώην κομμουνιστές, βεβαρημένους με ποινικά αδικήματα και άλλους ανίκανους και αναξιόπιστους πολιτικάντηδες;

Τους καλώ, έστω και την υστάτη στιγμή, να σεβαστούν την προσωπικότητα, την ιστορία τους και το αξίωμά τους και να μην ενδώσουν στις σειρήνες του αισχρού πολιτικού συστήματος.

Δημήτριος Βαλασίδης
Αξιωματικός ε.α.-Οικονομολόγος-Συγγραφέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου