Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Γεράσιμος Γιακουμάτος: " Όποιος επιχειρήσει να κόψει σύνταξη να του κοπούν τα χέρια, είναι ντροπή, να του κοπούν τα χέρια"




      Ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος ,  κατά την διάρκεια της συνέντευξή του, στον News 24/7, ,  δήλωσε για τις πιθανές επικείμενες μειώσεις στις συντάξεις τα εξής: " Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κοπούν συντάξεις. Όποιος επιχειρήσει να κόψει σύνταξη να του κοπούν τα χέρια, είναι ντροπή. Όταν η Ελλάδα ήταν στα βράχια κάναμε υποχωρήσεις, τώρα φύγαμε από το μνημόνιο. Αν χρειαστεί, να γίνει μονομερώς, δεν πρέπει να κοπούν οι συντάξεις, ποτέ δεν θα στηρίξω άλλη μείωση συντάξεων".

    Ξέχασε(;;) ο λαλίστατος, κατά τα άλλα, κ. Γιακουμάτος να αναφέρει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι, για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας, ποιοι την οδήγησαν σε μετωπική σύγκρουση με τα "βράχια", ποιοι έκαναν διπλές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ποιοι θυσίασαν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,στους δανειστές, ποιοι θέλουν να μας σώσουν και να μας φέρουν στον δρόμο της ευημερίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου