Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόσκληση στα εγκαίνια της Πανελλήνιας Έκθεσης Άρτας και της Εμποροπανήγυρης





Η 6η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας αποτελεί πια έναν θεσμό για την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα. Κάθε χρόνο αυξάνονται σημαντικά οι επιχειρήσεις και οι φορείς που εμπιστεύονται την Πανελλήνια Έκθεση, για να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, καθώς τις πύλες της Έκθεσης περνούν πάνω από 100.000 επισκέπτες από την Άρτα, την Ήπειρο και όλη την Ελλάδα.
Τα τελευταία δύο χρόνια τα δεδομένα για την Έκθεση έχουν αλλάξει ριζικά, καθώς πραγματοποιείται με την Ιόνια Οδό σε πλήρη λειτουργία. Ο νέος αυτός οδικός άξονας, σε συνδυασμό με την Εγνατία Οδό, την Ολυμπία Οδό και την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου φέρνουν πλέον πάρα πολύ κοντά την Άρτα με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πελοπόννησο, δημιουργώντας ευκαιρίες για την Άρτα, την οικονομία και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, αλλά και για τις επιχειρήσεις πολλών όμορων περιοχών, που επιθυμούν με επίκεντρο την Άρτα να προβληθούν σε όλη τη χώρα.
Ο Δήμος Αρταίων έχει θέσει σε μέγιστη προτεραιότητα την επιτυχία της Πανελλήνιας Έκθεσης Άρτας, στηρίζοντας έμπρακτα τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.
Έτσι, κάναμε το πρώτο βήμα στη δημιουργία του Μόνιμου Εκθεσιακού Κέντρου, στο χώρο που σήμερα πραγματοποιείται η Πανελλήνια Έκθεση, καθώς υπογράφεται η σύμβαση για την κατασκευή του. Με αυτό τον τρόπο η Άρτα θα καταστεί κόμβος για την διεξαγωγή εκθέσεων όλο το χρόνο, με τα οφέλη στην οικονομία της περιοχής μας να είναι πολλαπλάσια.
Επιπλέον, έχουμε προχωρήσει τη δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας, ενός ζητήματος που παρέμενε επί 40 και πλέον έτη ανοικτό, ενώ στηρίζουμε με συγκεκριμένες δράσεις την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της περιοχής μας και τους επαγγελματίες του τουρισμού, καθώς και την προώθηση των τοπικών μας αγροτικών προϊόντων, του πρωτογενούς τομέα και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.
Με εκτίμηση,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Ώρες λειτουργίας:
10 το πρωί με 2 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 10:30 το βράδυ. Σαββατοκύριακο 10 το πρωί με 11 το βράδυ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου