Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ντροπή σας, ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ, ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΘΙΚΟΙ, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης, του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα που απουσιάσατε αδικαιολόγητα από την συνεδρίαση για την λήψη απόφασης σχετικά με κατασκευή ταφικού μνημείου, του Σμηναγού (Ι) Γεώργιου Μπαλταδώρου




















Ανοικτή Επιστολή
Προς τους Δημοτικούς Συμβούλους
Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης, του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα
οι οποίοι δεν παρευρέθηκαν στην προγραμματισμένη Συνεδρίαση της 24 Απριλίου 2018 με αποτέλεσμα αυτή να μην πραγματοποιηθεί λόγω απαρτίας.
Του περιεχομένου της επιστολής αυτής εξαιρούνται οι δικαιολογημένα απόντες.
Ντροπή σας, Ντροπή σας, Ντροπή σας.
Η μόνη λέξη που βρήκα ως την πιο κατάλληλη να απευθυνθώ σε σας. Συγχρόνως όμως είμαι και εκνευρισμένος με το εαυτόν μου που είμαι ηθικά υποχρεωμένος να ασχοληθώ με σας.
Αντικείμενο της παρούσας Ανοικτής Επιστολής μου ΔΕΝ είναι όλα τα θέματα του Συμβουλίου αλλά το 26ο θέμα χωρίς βέβαια να μειώνω την σημασία των άλλων, για τα οποία θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν είναι επείγοντα και ας πάνε στην επόμενη συνεδρίαση.
Αλλά,
Βρε ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, το 26ο θέμα της συνεδρίασης ήταν η Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της αίτησης του κ. Μπαλταδώρου Απόστολου του Γεωργίου σχετικά με κατασκευή ταφικού μνημείου του γιου του, Σμηναγού (Ι) Γεώργιου Μπαλταδώρου που συγκλόνισε όλη την χώρα. 
Στην αίτησή του ο πατέρας Μπαλταδώρος αιτείται να κατασκευάσει το μνήμα του γιου του από μάρμαρο και όχι από ξύλο όπως προβλέπεται να κατασκευάζονται όλα τα μνήματα στα νεκροταφεία του Δήμου μας. Μία αίτηση-επιθυμία που άμεσα πρέπει να ικανοποιηθεί καθόσον σε είκοσι ημέρες θα τελεσθεί το μνημόσυνο των 40 ημερών του ήρωά μας.
Βρε ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ, σκεφτήκατε πριν απουσιάσετε αδικαιολόγητα από την Συνεδρίαση τον πόνο των γονιών, των μικρών παιδιών και της συζύγου, αλλά και την λύπη μιας ολόκληρης χώρας για τον χαμό του Σμηναγού (Ι) Γεώργιου Μπαλταδώρου;
Βρε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, σκεφτήκατε πριν απουσιάσετε αδικαιολόγητα από την Συνεδρίαση, ότι ο χαμός του Σμηναγού (Ι) Γεώργιου Μπαλταδώρου πέραν των άλλων, στέρησε από τον Δήμο μας έναν πολλά υποσχόμενο Αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά συγχρόνως ο ίδιος ο χαμός του και με τον τρόπο που έγινε έδωσε στον Δήμο μας έναν Ήρωα.
Βρε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, στην κηδεία του Σμηναγού (Ι) Γεώργιου Μπαλταδώρου για ποιο λόγο παρεστήκατε;
Βρε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΘΙΚΟΙ, τις όποιες πολιτικές ή προσωπικές διαφορές που έχετε με τον Δήμαρχο θα την πληρώσει το μνήμα του Σμηναγού (Ι) Γεώργιου Μπαλταδώρου ;
Και εν κατακλείδι, Ποιοι είστε εσείς που απαξιώνετε τα πάντα;
Κύριε Απόστολε Μπαλταδώρε,
Κατασκεύασε το μνήμα του γιού σου και Ήρωα του Δήμου μας, όπως εσύ και η οικογένειά σου επιθυμεί, χωρίς καμία άδεια. Είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί αυτοί που θα σε στηρίξουμε ηθικά και εμπράκτως.
Υ.Γ. Συντάσσοντας την παρούσα επιστολή, με την ιδιότητα του πατέρα και του Αξ/κου της Π.Α. ε.α, πολύ εκνευρισμένος αλλά και απογοητευμένος για ανθρώπινες συμπεριφορές, ζητώ την κατανόηση του κάθε αναγνώστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου