Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Πρόταση για "Εθνικό κουμπαρά" 1 δις ευρώ για τις Ένοπλες Δυνάμεις , προτείνει ο Επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.

















Πρόταση για τη δημιουργία ενός εθνικού κουμπαρά 1 δισεκατομμυρίου ευρώ τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη των αδήριτων αναγκών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων κατάθεσε ο Επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης. 


Την προαναγγελία της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει την έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο στο twitter απευθύνοντας κάλεσμα στους εύπορους Έλληνες Πατριώτες και τα ιδρύματα στη χώρα και στο εξωτερικό για τη συγκέντρωση των χρημάτων έως το τέλος του έτους. Μοναδικές προϋποθέσεις όπως έγραψε χαρακτηριστικά η ευρεία συμετοχή, η υπερκομματική συνεννόηση καθώς επίσης η ύτπαρξη ενός διαφανούς σχεδίου. 


Τώρα η κατάλληλη στιγμή: Προσπάθεια συγκέντρωσης εντός του έτους 1 δις € για ενίσχυση των ενόπλων μας δυνάμεων από όλους τους εύπορους Έλληνες πατριώτες & ιδρύματα στην χώρα & στο εξωτερικό. Θα συμμετάσχουμε πολλοί, αρκεί να υπάρξει υπερκομματική συννενόηση με σχέδιο & διαφάνεια
69 replies167 retweets492 σημάνσεις "Μου αρέσει"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου