Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΥΕΘΑ: Δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να κάνει πίσω, στα κυριαρχικά της δικαιώματα. ΒΙΝΤΕΟ



Ο υπ. Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος στον ΣΚΑΪ



Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο ΥΕΘΑ,στην πρωινή του ΣΚΑΪ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ", δήλωσε μεταξύ των άλλων και τα εξής:


"Δεν πρέπει να ανησυχεί ο Ελληνικός λαός. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε άριστη κατάσταση, με πολύ υψηλό ηθικό και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση με ηρεμία, με σωφροσύνη αλλά και με αποφασιστικότητα, οποιαδήποτε πρόκληση απαντάται....." 

" Τέτοιου είδους δηλώσεις του κ. Τσαβούσογλου,θα πρέπει να του θυμίσουμε, ότι Πρωθυπουργός δεν είναι ο κ. Σημίτης αλλά ο κ. Τσίπρας, Υπουργός Εξωτερικών δεν είναι ο κ. Πάγκαλος,ο οποίος είχε τη θεωρία για τις σημαίες που τις παίρνει ο αέρας,  αλλά ο Νίκος Κοτζιάς και Υπουργός Εθνικής Άμυνας εγώ. Δεν υπάρχει λοιπόν τέτοιο θέμα, να πατήσει σε Ελληνικό νησί ο κ. Τσαβούσογλου ή οποιοσδήποτε λάβει τέτοια εντολή. Θα αντιμετωπιστεί άμεσα και αυτό είναι ξεκάθαρο και προς την τουρκική πλευρά και προς τους συμμάχους μας.......


"Άμα θέλουνε, να δούμε. Θα πατήσουν, μετά θα φύγουν από εκεί…; Να δω πως θα φύγουν μετά…δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να κάνει πίσω, όσον αφορά, στα κυριαρχικά της δικαιώματα, τουλάχιστον αυτή την κυβέρνηση, ποτέ....... "


 Δείτε το βίντεο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου