Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Μισθοί - Συντάξεις: Στο τελικό στάδιο δικαίωσης, η επιστροφή των αναδρομικών, για 2.915 συναδέλφους, η επιστροφή των αναδρομικών.







    Μετά τις υπ΄αριθ. 1124-1125- 1126-1128-1129/2016 αποφάσεις της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, 2.915 ε.ε. και ε.α. συνάδελφοι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, έχουν φτάσει στο τελευταίο της δικαίωσης για την επιστροφή των αναδρομικών, καθόσον το ΣτΕ,παραπέμπει την υπόθεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών για να προσδιορίσει το ακριβές πληρωτέο ποσό σε κάθε δικαιούχο.
   
    Το ύψος των οφειλομένων αναδρομικών, θα υπολογισθεί από μηδενική βάση, καθόσον, με την υπ΄αριθ. 1128/14 το ΣτΕ ακύρωσε τον ν. 4307/14, με τον οποίο η τότε συγκυβέρνηση , αντί να εφαρμόσει πιστά, ως όφειλε, την 2192/14, προέβη, στην μερική και πενιχρή αποκατάσταση, των μισθών και συντάξεων και την επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων ποσών, σε 36 μηνιαίες δόσεις.   

    Επειδή, η τωρινή συγκυβέρνηση, είναι σχεδόν σίγουρο, να δηλώσει αδυναμία καταβολής, των αναδρομικών, εκτιμάται ότι, θα δώσει την δυνατότητα στους συναδέλφους, να συμψηφίζουν τυχόν οφειλές τους,  προς το Δημόσιο ( φόρος εισοδήματος, τέλη κυκλοφορίας, ΕνΦΙΑ, κλπ) με τα αναδρομικά, που τους έχουν προσδιορισθεί, από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών.

  Τα δύο ονοματεπώνυμα, στην σελίδα     , αναγράφονται, μετά από έγκριση των συναδέλφων, και το δικηγορικό τους γραφείο, τους έχει υπολογίσει, ως δικαιούμενα αναδρομικά, το ποσό των 9.500 ευρώ για τον καθένα.  


    Η ενημέρωση για τα αναδρομικά έχει και συνέχεια........






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου