Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Οι απόψεις και το βιογραφικό του υποψήφιου αντιπροέδρου για το Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. του Υπτγου ε.α. Βασίλειου Α. Παπαθανασίου




Εκλογές για την Ανάδειξη Νέου Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. feature image



Γεννήθηκε στην Πρέβεζα, το 1962. Εισήλθε στη ΣΣΕ το 1980 και απεφοίτησε το 1984 ονομασθείς Ανθλγός (ΠΒ).

Απεφοίτησε επιτυχώς από όλα τα προβλεπόμενα Σχολεία, καθώς και το βασικό Σχολείο Πληροφοριών των ΗΠΑ, την ΑΣΠ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου του Πανεπιστημίου Kingston (Αγγλία).
Ομιλεί την Αγγλική και την Ιταλική γλώσσα.

Υπηρέτησε σε 3 νήσους του ανατολικού Αιγαίου, στον βόρειο και τον κεντρικό Έβρο, σε ΔΠΒ και Μοίρες ΠΒΜ και Α/Α ΠΒ, στο ΠΒΚ, στη ΣΠΒ, στο Διακλαδικό Νατοϊκό Στρατηγείο Νεαπόλεως Ιταλίας, στο ΓΕΣ, στη ΣΕΘΑ και τέλος, ως Διευθυντής Οργανώσεως  (ΔΟΡ) στο ΓΕΕΘΑ.
Αποστρατεύτηκε τον Μάρτιο του 2015.































Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη, αποφάσισα να συμμετάσχω στις αρχαιρεσίες της 19ης Φεβ 2017 διότι θεωρώ την ΕΑΑΣ συνέχεια του Στρατιωτικού βίου, σε διαφορετικό πλέον επίπεδο. Οφείλουμε να την ενισχύσουμε ηθικά και έμπρακτα, με  δυναμική, βάσει των γνώσεων και της εμπειρίας του παρελθόντος.
Πρέπει να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλον, με ουσιαστική αλληλεγγύη, σαν μέλη μίας μεγάλης παραδοσιακής  οικογενείας. Οι ε.ε. Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί αποτελούν τα νεώτερα αδέλφια μας ή ακόμη και τα παιδιά μας, ως εκ τούτου απαιτείται τουλάχιστον να τους συμβουλεύουμε στις δύσκολες αποφάσεις των. Οι νεότεροι και οι μελλοντικοί συνάδελφοι πρόκειται να αποτελέσουν την συνέχειά μας και ως εγγονοί χρειάζονται την στήριξή μας.
Είναι επιτακτική ανάγκη να καταστήσουμε την ΕΑΑΣ διεκδικητική και ισχυρή, διότι αποτελεί τον μοναδικό ενεργό οργανισμό, με αποστολή την προάσπιση των πάσης φύσεως συμφερόντων του Κλάδου μας, αλλά και την στενή παρακολούθηση των εθνικών θεμάτων, τα οποία ορκιστήκαμε να υπερασπίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου