Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ !


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες  ελληνικης σημαιας με χαρτη ελλαδος








Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες με σαλπιγγα















κ.κ. Συνάδελφοι,

   επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων μας Δυνάμεων,εύχομαι την ειρηνική ευημερία και μεγιστοποίηση της αποτρεπτικής τους ικανότητας.
     
    Αγαπητοί φίλοι, ανήκουμε σε μια κοινωνική ομάδα που στερείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εν ενεργεία δραστηριότητάς μας, των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, με μοναδική προστασία τις θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος περί, ισότητας - ισονομίας και αναλογικότητας, αρχές που η εκάστοτε πολιτική εξουσία των Ενόπλων Δυνάμεων χειρίζεται κατά το δοκούν, βασιζόμενη στην συνταγματική ασάφεια αλλά και την έλλειψη Εθνικού στρατιωτικού δικαίου.
    
    Τα πρόσφατα χρόνια στο πλαίσιο συνειδητής καταστρατήγησης του Συντάγματος και με πρόσχημα τις έξωθεν εντολές, μεθοδεύεται η απομείωση των κοινωνικο-οικονομικών και Εθνικών μας δικαιωμάτων.
     
    Μετά τη μέχρι σήμερα επιβαλλόμενη, απ’ την εκάστοτε κυβέρνηση αντισυνταγματική και αντικοινωνική, οικονομική πολιτική στους Έλληνες μισθωτούς και συνταξιούχους, έρχεται η σημερινή κυβέρνηση να επιβάλλει ένα αναγκαίο μεν, αλλά σκόπιμα ξεχασμένο και συνειδητά λιντσαρισμένο ασφαλιστικό σύστημα, χωρίς ουσιαστικές απαιτούμενες αναλογιστικές μελέτες και αιχμαλωτισμένη στην επιβαλλόμενη μελέτη του ΔΝΤ για την Ελλάδα περί ύφεσης 0,7% μέχρι το 2060.
     
    Πώς λοιπόν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί ένα νέο αξιοπρεπές κοινωνικό ασφαλι-στικό σύστημα  όταν στηρίζεται σε υφεσιακά δεδομένα και σε μέτρα καταστολής της οιασδήποτε αναπτυξιακής πορείας της χώρας ;
     
    Αυτά πιστεύουμε οι Έλληνες για την Ελλάδα ; Αποκλείουμε την όποια αναπτυξιακή Ελληνική προσπάθεια σήμερα και αύριο;
    Στερούμε το μέλλον των παιδιών μας απ’ το όραμά τους ;
    Φτάνει επιτέλους.
    Όχι στη συνέχιση του ξεπεσμού της Εθνικής μας κυριαρχίας και την επιδιωκόμενη κατάργηση του Ελληνικού μας Έθνους και της Ορθόδοξης Χριστιανικής θρησκείας μας.
     
    Ειδήμονες αφυπνισθείτε απ’ την πλάνη σας όσοι γεννηθήκατε Έλληνες.
     Δεν χωράει η Ελλάδα μας και αυτόν τον εμφύλιο στον οποίο μας οδηγούν.
     Όχι σ’ άλλες μειώσεις των κοινωνικών μας τάξεων και της Εθνικής μας Άμυνας και Ασφάλειας.
     
    Εμείς οι απόστρατοι των Ε.Δ. & Σ.Α. διατρανώσαμε στις 20 Νοε στην Αθήνα το ‘’ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ’’.
     Θα το φωνάξουμε ξανά και ξανά όπου χρειασθεί και απανταχού στην Ελλάδα.
     
     Όλοι μαζί οι συνάδελφοι των ΕΔ & ΣΑ και στο πλάϊ όλων των Ελλήνων, πρέπει ν’ αμυνθούμε στη λεηλασία του Εθνικού μας πλούτου, να επιδιώξουμε τη συμμόρφωση των αποφάσεων των ανωτάτων δικαστηρίων απ’ την κυβέρνηση, αλλά και να απαιτήσουμε τη διατήρηση και προοδευτική αναβάθμιση των σημερινών αρχών του διανεμητικού ασφαλιστικού μας συστήματος με ενιαίους κοινωνικούς κανόνες δικαίου και αξιοκρατίας.

                                              Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ !          
                                                          
                                                                                                     Αθήνα 21 Νοε 2015

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Ταξχος ε.α. Δημήτριος Χατσίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου