Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΛΑΣΤΟΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες βουλευτων στη βουλη των ελληνωνΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες βουλευτων στη βουλη των ελληνων



   Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το πόρισμα της έρευνας για τους  υπαλλήλους της Βουλής των Ελλήνων, του ΝΑΟΥ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η οποία ανέδειξε ότι τουλάχιστον 15 υπάλληλοι, με πολλά χρόνια υπηρεσίας, είχαν προσληφθεί στη Βουλή  πλαστά πτυχία, βάσει των οποίων υπολογιζόταν και ο παχυλός μισθός τους! Το πόρισμα της έρευνας έχει σταλεί ήδη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

   Επίσης η Δικαιοσύνη διερευνά ακόμη δύο περιπτώσεις που αφορούν:
    . Η πρώτη ότι μετά την επαναπρόσληψη 43 συμβασιούχων της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι  ένας υπάλληλος είχε πλαστογραφήσει το πτυχίο του!
   . Η δεύτερη ότι και ένας άλλος  υπάλληλος είχε προσληφθεί ως μόνιμος και σε άλλη θέση του Δημοσίου, η παρουσία του δε στη Βουλή  ήταν ανύπαρκτη και παρά ταύτα εκτός του μισθού του λάμβανε και υπερωρίες!!
  
   Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής,οι  43 συμβασιούχοι που επαναπροσλήφθηκαν, θα λάβουν όλοι τους αναδρομικά  τους μισθούς για το χρονικό  διάστημα που δεν είχαν συμβάσεις, δηλαδή για την περίοδο που δεν εργαζόταν!!  

   Οι ευθύνες και μάλιστα ποινικές, είναι βαρύτατες όχι μόνο για όσους είχαν την αρμοδιότητα των προσλήψεων αλλά κυρίως για τους πολιτικούς γιατί είναι αυτοί και μόνον αυτοί που δημιούργησαν το πλαστό πελατειακό Κράτος, με τις πλαστές υποσχέσεις, τις πλαστές προσλήψεις, την πλαστή ισονομία , ισοπολιτεία, αξιοκρατία.

 Το μόνο που δεν είναι πλαστό και το βιώνουμε με τον πιο επαχθή  και επώδυνο τρόπο και είναι αποκλειστικό επίτευγμα, των πολιτικών, είναι η ολική καταστροφή της Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου